Wyjazd- Nowa Zelandia
September 13, 2011 08:19PM
Zapraszam ,,,osobe,, na spolny wyjazd do Nowej Zelandii. Bilety juz posiadam
) Przylot do Christchurch w piatek w marcu 02/2012 o godzinie 10,15 rano, i wylot z Auckland do San Francisco. 29 marca/2012 o godz.18,15 pm.. Tak samo wynajelem przez ACE car rental w Christchurch maly 1,3 L. toyote Yaris na 27 dni pobytu w Nowej Zelandii. Samochod juz oplacilem i NIE wliczam to do kosztow partnera (partnerki). Czas pobytu w poludniowej czesci + - 20 dni a czas pobytu w polnocnej czesci +- 6 dni. Uwielbiam zwiedzanie, a jednoczesnie chodzenie po gorach ,, Tak samo mozna wejsc na pare szczytow, oraz zwiedzanie jaskin. Mozna polezec sobie na plazy. Oraz spedzic czas w goracych zrodlach. Spanie moze
w samochodzie, pod namiotem, w Hostelach lub 3 gwiazkowych Hotelach. Jestem na luzie z pieniedzmi., ale dostosuje sie do partnera. Czeba zebrac ze soba maly plecak i duzy plecak oraz matterac do namiotu. namiot ja posiadam i kuchenke do gotowania. Wyzywienie obojetnie gdzie, zrobione we wlasnym zakresie lub restauracji.Jeszcze raz zapraszam
))
January 08, 2012 09:13PM
Wlasnie
znalazlem przylaciela- przyjaciolke do wyjazdu na podobny czas. Odbieram w christchurch 4 marca a wylatuje 26 marca z Auckland. przez Soul Korea. Przelot zalatwiony za 3999 zlotych tam i z powrotem do warszawy i Auckland.. Tylko dodatkowo koszt biletu do Christchurch.. W ostaniej chwili decyzja. Ja oplacam samochod to bylo w umowie. Tak samo oplacam przejazdy i benzyne( jak bym byl sam to i tak bym musial placic. ) Tak samo oplacam rzadowe campingi , bo wtedy placi sie za pola namiotowe... Przyjaciel przyjaciolka placi tylko za jedzenie prom i niektore spanie w hostelach. Koszta dla osoby podrozujacej ze mna to przelot samolotem plus 600$ NZ na jedzenie + prom + jaskinie + spanie w hostelach to gdzies nastepne 600$ NZ.. Czyli wydatki osoby ktora podrozuje ze mna od 4 marca do 26 marca wyniosa maximum do 1100$USA na ten czas... Dziekuje za zainteresowanie sie
))))