Travel
with Friends

Planowanie nowych imprez

Posted by dana4321 
Planowanie nowych imprez

October 06, 2010 10:01PM

:Hej ! Gdzie jedziemy? Zaczęła się złota polska jesień!!!!!!!!!

Re: Planowanie nowych imprez

October 07, 2010 08:36AM

Jak zaczęła się jesień i zimno to może... Bora Bora. Pomarzyć można hot smiley

October 07, 2010 01:00PM

Koledzy i koleżanki z zaprzyjaźnionego portalu organizują "pidżamę -party" 23-24 październik w Kotlinie Kłodzkiej smiling bouncing smiley tanio i wesoło hot smiley

October 07, 2010 03:39PM

Prosimy o więcej informacji.smiling smiley

October 07, 2010 06:18PM

To może być ciekawie grinning smiley

October 07, 2010 08:24PM

Iwa ! Czekamy na bliższe informacje dotyczące" imprezy kłodzkiej":smiling smiley

October 07, 2010 10:19PM

A macie piżamy , bo w to wątpie eye popping smiley jakoś nie pamiętam by ktoś spał na imprezach the finger smiley

October 07, 2010 10:29PM

Ja mam taką fajną w słoniki hot smileyhot smileyhot smiley

October 07, 2010 10:37PM

To już jedną informację mamy.Obowiązkowe piżamy.smiling smiley

October 07, 2010 10:44PM

Superkumpele mają też piżamki i to równe , prawda siulek ? smiling bouncing smileygrinning smiley

October 07, 2010 10:48PM

Prawdathe finger smiley oj prawda the finger smiley.

October 07, 2010 10:58PM

A kto ma ochotę gdzieś się wybrać , bo jakoś nie widać tłumów ....drinking smiley

October 07, 2010 11:01PM

My chcemy !!! hot smileyhot smileyhot smiley

October 07, 2010 11:13PM

Oczywiście ja także.Za dwa tygodnie moja kontuzjowana noga będzie na tyle sprawna, że mogę się wypuścić w górki.smiling smiley

October 08, 2010 12:38AM

Ja nie mam chyba odpowiedniej piżamki the finger smiley ale... byłam dzisiaj w takim fajnym sklepie z piżamkami i nie tylko grinning smiley to jak będzie trzeba zaopatrzę się hot smiley. Tam były takie fajne koszulki i takie stroje: siostrzyczki, pokojówki, diabliczki... ale to chyba nie na tą imprezę the finger smiley the finger smileyhot smileyhot smiley

October 08, 2010 04:37PM

Iwa
A macie piżamy , bo w to wątpie eye popping smiley jakoś nie pamiętam by ktoś spał na imprezach the finger smiley
Ja proponuję piżamki takie,jaką miałaś w Gierczynie.smiling bouncing smiley...a co do imprezy-to spokojnie,już mam coś na oku,dajcie mi trochę czasu.eye rolling smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 10/08/2010 04:40PM by gogobo1.

October 08, 2010 10:27PM

Moda się zmienia , stroje z Gierczynówki idą do lamusa spinning smiley sticking its tongue out podobnie jak radyjko gogoboo smiling bouncing smiley może jakieś małe muzeum otworzymy na tę okoliczność ? smiling bouncing smiley nazwijmy je muzeum osobliwości i ciekawych rekwizytów the finger smiley co Wy na to ? hot smileyhot smileyhot smiley

October 09, 2010 07:03PM

Odkryłam fajne miejsce na imprezę, bardzo zachwalane przez mojego kolegę. [www.ponikwa.com]
Był tam, sprawdził, robił imprezę imieninową. A może my powinniśmy sprawdzić jego wrażenia... Niestety z powodu braku środka lokomocji nie mogę tam pojechać i sprawdzić.
Nocleg ze śniadaniem 45 zł, pyszne (podobno) pierożki gospodyni i możliwość zamówienia cateringu na imprezę. A przy okazji można wejść na Śnieżnik albo na Igliczną potocznie zwaną Marią Śnieżną.

October 09, 2010 07:39PM

cityewa
Odkryłam fajne miejsce na imprezę, bardzo zachwalane przez mojego kolegę. [www.ponikwa.com]
Był tam, sprawdził, robił imprezę imieninową. A może my powinniśmy sprawdzić jego wrażenia... Niestety z powodu braku środka lokomocji nie mogę tam pojechać i sprawdzić.
Nocleg ze śniadaniem 45 zł, pyszne (podobno) pierożki gospodyni i możliwość zamówienia cateringu na imprezę. A przy okazji można wejść na Śnieżnik albo na Igliczną potocznie zwaną Marią Śnieżną.
Oferta według mnie bardzo interesująca .Piszesz,że kolega był zadowolony,więc nie koniecznie trzeba sprawdzać osobiście jak to wygląda.Przed nami ostatki ,sylwester -warto pomyśleć.Można w pażdzierniku pojechać .Gogobo obiecał też zorganizować imprezę .Możliwości są ,to z realizacją nie powinno być większych problemówhot smiley

October 09, 2010 10:24PM

Tam nas jeszcze nie było spinning smiley sticking its tongue out szukajcie miejsca na Sylwestra eye rolling smiley może właśnie tam smoking smileyconfused smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login