Boże Narodzenie i Sylwester w ciepłych krajach 
October 07, 2010 11:05PM
Witajcie,
mam wielką ochotę (i plan) spędzić tegoroczne święta oraz Sylwestra w ciepłym miejscu. Na pierwszym miejscu jest Maroko, potem długo, długo nic
, potem Tunezja, a potem już dowolnie, może być Egipt, Turcja. Do dogadania.
Raczej jestem za wykupieniem wycieczki na około tydzień, ewentualnie mogę rozważyć wyjazd samodzielny, ale ze względu na ograniczony czas to jedynie samolotem.
Znajdzie się ktoś chętny?
Pozdr, a.
November 11, 2010 05:51PM
czesc Aladynia
Ja rowniez planuje spedzic Sylwestra w Maroko, ale nie - Swieta; najwczesniej moge wyleciec 27.12 i wrocic najpozniej - 2.01, biore pod uwage tylko wyjazd samodzielny, z organizacja noclegow, planu pobytu itp na wlasna reke..
Jesli Twoje plany sa aktualne i moj termin Ci odpowiada - odezwij sie, a moze uda nam sie zorganizowac fajny wyjazd...
pozdrawiam,
Jagoda
November 23, 2010 12:05PM
Witaj,
jeżeli to nadal aktualne-chętnie się przyłączę:-) w zasadzie każde z tych miejsc mi odpowiada-chociaż najcieplej chyba byłoby w Egipcie:-)
Pozdrawiam , Kasia
November 30, 2010 04:25PM
czesc Selenaa,
u mnie to jak najbardziej aktualne!
Koniecznie musze gdzies wyjechac na te kilka dni
..
jezeli odpowiada Ci wyjazd organizowany na wlasna reke" , bo wykupowanie wycieczki u mnie odpada - odezwij sie..
zostawiam swojego maila; jagodaj1982@yahoo.co.uk, napisz cos wiecej o swoich planach na wyjazd, mioze uda sie nam cos fajnego zorganizowac??
December 02, 2010 11:51PM
Proponuję, żebyście dalej rozmawiały na forum, może ktoś jeszcze się przyłączy?
Zawsze to będzie danie większej szansy innym użytkownikom na dołączenie, przy wymianie maili w wewnętrznej poczcie automatycznie zamykacie dostęp innym osobom. A może szkoda?