Andrzejki w górach i w tropikach? Wszystko jest możliwe 
October 16, 2010 01:09PM
Jeszcze daleko do Andrzejek ale można już zacząć się cieszyć z wyjazdu
.
October 16, 2010 01:15PM
Gogobo, pytam organizacyjnie, czy jest możliwość uczestniczenia wyłącznie z imprezy w Wolimierzu, bez wyjazdu w tropiki? Ja chętnie udam się w stroju Ewy
do saun, ale może są takie osoby, które będą chciały zostać w górach.
October 16, 2010 03:08PM
Dobrze Ewa,że poruszyłaś temat andrzejkowy.Ja mam problemy z jazdą samochodem i kilkugodzinna wyprawa busem jest dla mnie męcząca. Jeżeli byłaby możliwość pozostania na miejscu to w moim przypadku byłoby idealnie.:
cityewa
Gogobo, pytam organizacyjnie, czy jest możliwość uczestniczenia wyłącznie z imprezy w Wolimierzu, bez wyjazdu w tropiki? Ja chętnie udam się w stroju Ewydo saun, ale może są takie osoby, które będą chciały zostać w górach.
October 16, 2010 10:17PM
Ja również, jeżeli się zdecyduję na przyjazd to wolałbym zostać w Wolimierzu z tego powodu, że czas dojazdu z Podlasia zająłby mi ok. 17 h. Drugi dzień wolałbym spędzić np. w Świeradowie.
Edited 2 time(s). Last edit at 10/16/2010 10:41PM by Zbyszek1.
October 16, 2010 11:19PM
Ja też wolałabym zostać w Wolimierzu i udać się na smacznego pstrąga do Świeradowa 
October 17, 2010 12:52AM
To jest tez dobry pomysł. W sobotę w góry i na pstrąga.
Zobaczymy co na to organizator.
October 17, 2010 12:59AM
Dobrze Ewa,że poruszyłaś temat andrzejkowy.Ja mam problemy z jazdą samochodem i kilkugodzinna wyprawa busem jest dla mnie męcząca. Jeżeli byłaby możliwość pozostania na miejscu to w moim przypadku byłoby idealnie.:
[/quote]
Danusia masz dwa wyjścia: napić się
albo napić się 
October 17, 2010 09:19PM
Dziewczyny - macie dobry pomysł - w sobotę na pstrąga
i nie tylko
Pozdrawiam wszystkich i tęsknię za Wami 
October 18, 2010 12:34PM
Sprawy wyglądają tak: z ogromnym i trudem załatwiłem busa z licencją na przewozy w Niemczech.Cena imprezy jest uzależniona od ilości miejsc w busie,bo i tak trzeba zapłałacić za całego busa,każda osoba mniej w busie to dodatkowe koszty.Z Wolimierza do Berlina jedzie się ok 3 godzin.Góry są brane pod uwagę w niedzielę,ale nikt nie da nam gwarancji dobrej pogody...to już będzie koniec listopada.Nie wiem czy ze względu na brak możliwości rozsyłania zaproszeń i komunikowania się za pośrednictwem poczty nie zmienię terminu,albo celu wycieczki.Poczekajmy jeszcze kilka dni.
Edited 2 time(s). Last edit at 10/18/2010 12:42PM by gogobo1.
October 25, 2010 01:28PM
Witajcie!Poczta dalej nie działa,nie ma możliwości zapraszania,przewoźnik robi mi fochy-wycofuję imprezę do tropików.Możemy zrobić Andrzejki w Wolimierzu z wyjściem w góry.Koszt noclegu 35 zł/noc,śniadanie i obiadokolacja-40zł.Razem 150zł/weekend-co Wy na to?
October 25, 2010 03:42PM
Mnie pasuje. Sztuczne tropiki mnie nie nęciły. Wolę naturalne góry. Jadę. Czy konto bankowe to co zawsze?
October 25, 2010 04:33PM
Mi również pasuje jadę.
October 25, 2010 07:43PM
Rewelacja!!!!!!!! Oczywiście jadę 

October 25, 2010 09:35PM
Ja już się zapisałam
, choć szkoda mi tych tropików
. Ale.. co się odwlecze...
.
W górach też będzie gorąca atmosfera 
a i może jakąś saunę zaliczymy, choćby tą wolimierską
. Gogobo rób zapisy kolejkowe do sauny 

October 26, 2010 02:33PM
Kogo zabrać po drodze ze Szczecina do Wolimierza?
October 26, 2010 02:41PM
Mnie
October 26, 2010 03:29PM
Jakoś się tak składa, że ja na imprezy zawsze jadę dookoła Polski, to kto wie.
October 27, 2010 11:02AM
Też żałuję tropików,ale masz rację co się odwlecze...trzeba tam jechać swoimi autami,bo do Niemiec potrzebna jest specjalna licencja przewozowa,którą na naszym terenie mają tylko 2 firmy i to one ustalają warunki i ceny...a te są kosmiczne.Nadal nie ma możliwości rozsyłania zaproszeń i nie działa poczta,jeśli możecie to powiadomcie znajomych o imprezie inną drogą .
cityewa
Ja już się zapisałam, choć szkoda mi tych tropików
. Ale.. co się odwlecze...
.
W górach też będzie gorąca atmosferaa i może jakąś saunę zaliczymy, choćby tą wolimierską
. Gogobo rób zapisy kolejkowe do sauny
Edited 1 time(s). Last edit at 10/27/2010 11:03AM by gogobo1.
October 28, 2010 12:20PM
Już się zapisało 7, a może nawet 8 osób. Kto następny? 

Przygoda czeka na nas 

October 28, 2010 12:23PM
Huraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczta działa !!!!!