Travel
with Friends

Andrzejki w górach i w tropikach? Wszystko jest możliwe hot smiley

Posted by cityewa 
Andrzejki w górach i w tropikach? Wszystko jest możliwe hot smiley

October 16, 2010 01:09PM

Jeszcze daleko do Andrzejek ale można już zacząć się cieszyć z wyjazdu hot smiley.

Re: Andrzejki w górach i w tropikach? Wszystko jest możliwe hot smiley

October 16, 2010 01:15PM

Gogobo, pytam organizacyjnie, czy jest możliwość uczestniczenia wyłącznie z imprezy w Wolimierzu, bez wyjazdu w tropiki? Ja chętnie udam się w stroju Ewy the finger smiley do saun, ale może są takie osoby, które będą chciały zostać w górach.grinning smiley

October 16, 2010 03:08PM

cityewa
Gogobo, pytam organizacyjnie, czy jest możliwość uczestniczenia wyłącznie z imprezy w Wolimierzu, bez wyjazdu w tropiki? Ja chętnie udam się w stroju Ewy the finger smiley do saun, ale może są takie osoby, które będą chciały zostać w górach.grinning smiley
Dobrze Ewa,że poruszyłaś temat andrzejkowy.Ja mam problemy z jazdą samochodem i kilkugodzinna wyprawa busem jest dla mnie męcząca. Jeżeli byłaby możliwość pozostania na miejscu to w moim przypadku byłoby idealnie.:smiling smiley

October 16, 2010 10:17PM

Ja również, jeżeli się zdecyduję na przyjazd to wolałbym zostać w Wolimierzu z tego powodu, że czas dojazdu z Podlasia zająłby mi ok. 17 h. Drugi dzień wolałbym spędzić np. w Świeradowie.

Edited 2 time(s). Last edit at 10/16/2010 10:41PM by Zbyszek1.

October 16, 2010 11:19PM

Ja też wolałabym zostać w Wolimierzu i udać się na smacznego pstrąga do Świeradowa smiling smiley

October 17, 2010 12:52AM

To jest tez dobry pomysł. W sobotę w góry i na pstrąga. hot smiley Zobaczymy co na to organizator.

October 17, 2010 12:59AM

Dobrze Ewa,że poruszyłaś temat andrzejkowy.Ja mam problemy z jazdą samochodem i kilkugodzinna wyprawa busem jest dla mnie męcząca. Jeżeli byłaby możliwość pozostania na miejscu to w moim przypadku byłoby idealnie.:smiling smiley[/quote]

Danusia masz dwa wyjścia: napić się smileys with beer albo napić się drinking smiley

October 17, 2010 09:19PM

Dziewczyny - macie dobry pomysł - w sobotę na pstrąga hot smiley i nie tylko smileys with beer
Pozdrawiam wszystkich i tęsknię za Wami the finger smiley

October 18, 2010 12:34PM

Sprawy wyglądają tak: z ogromnym i trudem załatwiłem busa z licencją na przewozy w Niemczech.Cena imprezy jest uzależniona od ilości miejsc w busie,bo i tak trzeba zapłałacić za całego busa,każda osoba mniej w busie to dodatkowe koszty.Z Wolimierza do Berlina jedzie się ok 3 godzin.Góry są brane pod uwagę w niedzielę,ale nikt nie da nam gwarancji dobrej pogody...to już będzie koniec listopada.Nie wiem czy ze względu na brak możliwości rozsyłania zaproszeń i komunikowania się za pośrednictwem poczty nie zmienię terminu,albo celu wycieczki.Poczekajmy jeszcze kilka dni.

Edited 2 time(s). Last edit at 10/18/2010 12:42PM by gogobo1.

October 25, 2010 01:28PM

Witajcie!Poczta dalej nie działa,nie ma możliwości zapraszania,przewoźnik robi mi fochy-wycofuję imprezę do tropików.Możemy zrobić Andrzejki w Wolimierzu z wyjściem w góry.Koszt noclegu 35 zł/noc,śniadanie i obiadokolacja-40zł.Razem 150zł/weekend-co Wy na to?

October 25, 2010 03:42PM

Mnie pasuje. Sztuczne tropiki mnie nie nęciły. Wolę naturalne góry. Jadę. Czy konto bankowe to co zawsze?

October 25, 2010 04:33PM

Mi również pasuje jadę.hot smiley

October 25, 2010 07:43PM

Rewelacja!!!!!!!! Oczywiście jadę hot smileyhot smileysmileys with beer

October 25, 2010 09:35PM

Ja już się zapisałam hot smiley, choć szkoda mi tych tropików sad smiley. Ale.. co się odwlecze... the finger smiley.
W górach też będzie gorąca atmosfera hot smileyhot smiley a i może jakąś saunę zaliczymy, choćby tą wolimierską the finger smiley. Gogobo rób zapisy kolejkowe do sauny the finger smileygrinning smiley

October 26, 2010 02:33PM

Kogo zabrać po drodze ze Szczecina do Wolimierza?

October 26, 2010 03:29PM

Jakoś się tak składa, że ja na imprezy zawsze jadę dookoła Polski, to kto wie.the finger smiley

October 27, 2010 11:02AM

cityewa
Ja już się zapisałam hot smiley, choć szkoda mi tych tropików sad smiley. Ale.. co się odwlecze... the finger smiley.
W górach też będzie gorąca atmosfera hot smileyhot smiley a i może jakąś saunę zaliczymy, choćby tą wolimierską the finger smiley. Gogobo rób zapisy kolejkowe do sauny the finger smileygrinning smiley
Też żałuję tropików,ale masz rację co się odwlecze...trzeba tam jechać swoimi autami,bo do Niemiec potrzebna jest specjalna licencja przewozowa,którą na naszym terenie mają tylko 2 firmy i to one ustalają warunki i ceny...a te są kosmiczne.Nadal nie ma możliwości rozsyłania zaproszeń i nie działa poczta,jeśli możecie to powiadomcie znajomych o imprezie inną drogą .

Edited 1 time(s). Last edit at 10/27/2010 11:03AM by gogobo1.

October 28, 2010 12:20PM

Już się zapisało 7, a może nawet 8 osób. Kto następny? smiling bouncing smileysmiling bouncing smileysmiling bouncing smiley Przygoda czeka na nas hot smileyhot smileyhot smiley

October 28, 2010 12:23PM

Huraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczta działa !!!!!hot smileyhot smileyhot smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login