Travel
with Friends

Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

Posted by superkumpele 
Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

November 14, 2010 09:01PM

No nareszcie wiem o co CI chodziło Zbyszek!!!!
Dzięki Iwa za odszukanie tego "tajemniczego" utworu the finger smiley

Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

November 14, 2010 09:06PM

markus
A jak wasze wrażenia z imprezy napiszcie coś na ten temat
Dzięki Iwa za te kruki pojęcia nie miałem o chodzi a teraz już jestem madrzejszy hot smiley

Oczywiście było fantastycznie!!!hot smileyhot smiley - cudna zabawa, mnóstwo wrażeń!!!
I jakie fajne chłopaki na tej imprezie były the finger smiley
Już tęsknię za następnym spotkaniem.
Dzięki Wam wszystkim smileys with beer zwłaszcza organizatoromthumbs up

November 14, 2010 09:06PM

superkumpele
No ... i po imprezie sad smileysad smileysad smiley Jak smutno po rozstaniu z Wami.eye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley, Dziękujemy za super towarzystwo, ekstra zabawę.hot smileyhot smileyhot smiley

No DIABLICE !!!! Nie bylo chyba mocnych na Was !!! smiling smiley Swietnie wygladalyscie smiling smiley))

November 14, 2010 11:48PM

Diablice poprowadziły "sabat" w sposób arcy-profesjonalny. Elementy orientalne, szczególnie mi bliskie, też mogły w pełnym blasku swoich atrybutów tu zaistnieć.
Szejku Andrew - who are you?
Jestem pod porażającym wrażeniem Trawelfreundschien ukrywających /z pewną dozą nieśmiałości/ swe image za zasłoną własnoręcznie wykonanych strojów-kompozycji !!!
A te wysublimowane kontakty bezpośrednie, których miałem tu szczęście tu doświadczyć - BEZCENNE hot smiley
Tu trzeba to wykrzyczećhot smiley
Te imprezy owocują !!! - kto był to wie!!!

November 14, 2010 11:58PM

Impreza była taaaakkka boska hot smiley. Wspaniała zabawa, towarzystwo rewelacyjne. I pogoda... jak na zamówienie. A i atrakcje kopalniane nie zapomniane. Organizatorom wielkie dzięki grinning smileyhot smiley

November 15, 2010 12:04AM

Pociesza mnie to, ze niedługo znowu się spotkamy hot smiley. Do zobaczenia na Andrzejkach w Wolimierzu. hot smileyhot smiley

November 15, 2010 12:07AM

A tak, w kopalni.... - był duch skarbnik - z czerwonymi ledami - sorry - oczkami i nie zapadł w pamięci dziewcząt,
za to te konie ??? - nie wiem dlaczego takim mirem otoczone mimo swojej sztuczności były? - to wszystko jest chyba efektem tej chmmm wyobraźnisad smiley

November 15, 2010 10:40AM

Wokół było tylu przystojniaków hot smiley więc co nam po starym duchu z czerwonymi oczami. Ciekawe... przecież nie był z nami na imprezie więc skąd ten kolorek patrzałek? the finger smiley

November 15, 2010 11:41AM

Witam! Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło!hot smiley Świetni ludziehot smiley ,przednia zabawasmileys with beer

November 15, 2010 12:50PM

A MegaBajtka z wrażenia zaniemówiła , bo na takim balu jeszcze nie była the finger smileyhot smiley

Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smileyeye popping smileyeye popping smiley

November 15, 2010 01:26PM

Jestem a jakoby mnie nie byłoeye popping smiley. Ale pamiętam, że się świetnie z Wami bawiłam. the finger smileyhot smileysmileys with beer. Dziękuję, kocham Was.

Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smileyeye popping smileyeye popping smiley

November 15, 2010 01:58PM

Powoli zaczynam przemawiać ludzkim głosem hot smileyhot smileyhot smiley Było super - jesteście wspaniali hot smileyhot smileyhot smiley

hot smileysmiling bouncing smileythumbs upRe: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smileyeye popping smileyeye popping smiley

November 15, 2010 04:14PM

Witajcie! WIELKIE DZIĘKI dla Wszystkich .Wspaniała zabawa,niesamowite wrażenia .Na długo pozostanie w mojej pamięci i myślę, że nie tylko w mojejhot smileyOrganizatorzy i Gospodarze spisaliście się na medal.thumbs up

November 15, 2010 11:02PM

Zdjęcia mogę Wam udostępnić. Proszę o adres emeil uczestnika imprezy, który chciałby mieć zdjęcia a nie dostał ode mnie jeszcze zaproszenia. grinning smiley

November 16, 2010 10:33AM

Marika
Ja chcę zdjęcia
Dostaniesz komplet cool smiley

November 16, 2010 11:31PM

Ha ha strasznie mi się podoba Twoja Twórczość na temat tej imprezki rzeczywiście tak było jak piszesz drinking smiley

November 16, 2010 11:42PM

aandrzeja2
Diablice poprowadziły "sabat" w sposób arcy-profesjonalny. Elementy orientalne, szczególnie mi bliskie, też mogły w pełnym blasku swoich atrybutów tu zaistnieć.
Szejku Andrew - who are you?
Jestem pod porażającym wrażeniem Trawelfreundschien ukrywających /z pewną dozą nieśmiałości/ swe image za zasłoną własnoręcznie wykonanych strojów-kompozycji !!!
A te wysublimowane kontakty bezpośrednie, których miałem tu szczęście tu doświadczyć - BEZCENNE hot smiley
Tu trzeba to wykrzyczećhot smiley
Te imprezy owocują !!! - kto był to wie!!!

Dziękujemy za miłe słowa hot smiley fantastycznie , że wszystkim podobała się impreza hot smiley z Wami Trawelowcami jest Bosko hot smiley

November 16, 2010 11:47PM

cityewa
Zdjęcia mogę Wam udostępnić. Proszę o adres emeil uczestnika imprezy, który chciałby mieć zdjęcia a nie dostał ode mnie jeszcze zaproszenia. grinning smiley

Dzięki Ewa, zdjęcia super hot smiley
Impreza udana pod każdym względem. the finger smileythe finger smiley Zaskoczyliście mnie Wszyscy poważnym podejściem do tematu balu przebierańców. Jestem pod wrażeniem. Dzięki za super zabawę.
Organizatorzy spisali się na piątkę, obecnie na szóstkę.thumbs up Dzięki i czekamy na kolejne imprezy.hot smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login