Travel
with Friends

Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

Posted by superkumpele 
Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

November 01, 2010 07:12PM

Długi listopadowy weekend zapowiada się bardzo ciekawie hot smiley już niedługo ogłoszona zostanie imprezka hot smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 11/01/2010 07:13PM by superkumpele.

Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

November 01, 2010 07:33PM

Czekam na konkrety i już ostrzę ząbki hot smiley i pazurki the finger smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 11/01/2010 07:43PM by cityewa.

Re: Bal przebierańców ... z szalonym Zorbą hot smiley oraz ekscytujące doznania ... 200 m pod ziemią hot smiley

November 01, 2010 08:30PM

Jesienna nuda nam nie grozi smiling bouncing smiley impreza już ogłoszona smiling bouncing smiley greckie rytmy tym razem na Śląsku the finger smiley

November 01, 2010 08:39PM

Ewuniu i Danusiu czekam na Wasze piękne strojehot smileyhot smileyhot smiley

November 01, 2010 08:49PM

Megabajtka, skąd wiedziałaś za kogo się przebiorę eye popping smiley? Jasne, jasne zabiorę strój roboczy hot smileyhot smiley

November 01, 2010 08:54PM

No ... Ewa twój strój roboczy nas wszystkich oczaruje. Czekam z niecierpliwością na tą chwilę hot smileyhot smileyhot smiley

November 01, 2010 08:56PM

Jasne .Zabieram swoją pidżamę -wersję taneczną the finger smiley

November 01, 2010 09:02PM

Ja narazie nie mam jeszcze pomysłu jak się przebrać, póki co szykuję już muzyczkę hot smileyhot smileyhot smiley

November 02, 2010 04:23PM

Policzyłam dokładnie , już jest 15 osób chętnych , niezła imprezka się szykuje drinking smiley

November 02, 2010 06:22PM

Jestem 16 chętnahot smiley, ale muszę pomyśleć nad strojemconfused smiley. Pozdrawiam wszystkich

November 02, 2010 09:12PM

Dla orientacji:
Jadąc pociągiem od strony Wawy, na której stacji najlepiej jest wysiąść ażeby dojechać do tych Przeczyc? Zawiercie, Dąbrowa G. czy Katowice?

November 02, 2010 09:12PM

Niedaleko ośrodka wczasowego (FENIX) w którym odbywała się będzie nasza impreza znajduje się wypożyczalnia kostiumów. W przypadku braku pomysłu - możemy ją odwiedzić przed imprezą. Sądzę jednak że w szafie każdego z nas znajdzie się coś zabawnego. Miłych poszukiwań.grinning smileyXsmiling bouncing smiley

November 02, 2010 09:16PM

Zbyszek1
Dla orientacji:
Jadąc pociągiem od strony Wawy, na której stacji najlepiej jest wysiąść ażeby dojechać do tych Przeczyc? Zawiercie, Dąbrowa G. czy Katowice?

Najlepiej jak wysiądziesz w Zawierciu - będziemy odbierali Suzi (może przyjedziecie jednym pociągiem) nie będzie problemu z dojazdem do Przeczyc. smiling bouncing smileythumbs up

November 02, 2010 09:18PM

Zbyszek ja zobowiązuję się odebrać Was z Zawiercia.hot smileyhot smileyhot smiley

November 02, 2010 10:22PM

Nie ma nic o zaliczkach, kontach itp. Czy mam rozumieć, ze kasę przywozimy i płacimy już na miejscu? thumbs up

November 02, 2010 10:25PM

Czy ktoś jedzie koło Legnicy i zabierze mnie?
Wprawdzie moje autko jest szalone i przegania wszystkie tiry ale wolę fajne towarzystwo niż samotne podróże . smileys with beer

November 03, 2010 09:58AM

cityewa
Nie ma nic o zaliczkach, kontach itp. Czy mam rozumieć, ze kasę przywozimy i płacimy już na miejscu? thumbs up

Zaliczkę w wysokości 50 zł prosimy wpłacić do poniedziałku na konto , które podamy w mailu , miłego , słonecznego dnia życzymy wszystkim smiling smiley

November 03, 2010 03:50PM

cityewa
Czy ktoś jedzie koło Legnicy i zabierze mnie?
Wprawdzie moje autko jest szalone i przegania wszystkie tiry ale wolę fajne towarzystwo niż samotne podróże . smileys with beer

Ewuniu na imprezkę będzie jechała Iza z Legnicy, może razem pojedziecie?tongue sticking out smiley

November 03, 2010 07:57PM

Dziewczyny , zapisujcie się bo jak na razie to zdecydowana większość chłopców jest chętna smiling bouncing smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login