Maroko 4x4
November 06, 2010 12:21AM
Witajcie podróżnicy i poszukiwacze przygód,
Kto jest chętny na krótką wyprawę samochodami 4x4 po Maroku w terminie 24.11- 01.12.2010. Impreza składkowa, koszty: samolot ok. 500 zł, składka na samochód i noclegi ok. 1200 zł. Więcej informacji na liście imprez.
Pozdrawiam i zapraszam.
Sailor
November 06, 2010 01:28AM
Impreza bardzo ciekawa, jak nasza jachtowa w Chorwacji
. I gdyby nie to, że Andrzejki zaplanowane, że brak kasy to... skoczyłabym do Maroka. Może jaki oryginalny taniec brzucha podpatrzyłabym
Życzę udanego wyjazdu 
November 08, 2010 01:28AM
Dziękuję za życzenia. Nic straconego bo wyprawę do Maroka planuję też na wiosnę na festiwal róż. Dolina Róż u podnóża Atlasu to w tym czasie chyba jedno z najpiękniejszych miejsc na Ziemi.
Życzę miłej zabawy na Andrzejkach.
November 16, 2010 04:49PM
też taką planuję ale wiosną 2011 - może połączymy siły - my chcemy jechać na jakieś dwa tygodnie - wstępnie w kwietniu, chcemy wypożyczyć 4x4 i objechać ile się da - ale ta składka to chyba trochę za niska - wg pierwszego wstępnego rozeznania internetu wyszło mi że wypożyczenie prawdziwej terenówki ( patrol lub land cruiser) kosztuje około 80 euro dziennie ( może żle szukałem - albo to kwota wyjściowa do targu) czyli przy 14 dniach i 4 osobach około 280 euro od osoby za sam samochód ( bez paliwa , noclegów , atrakcji itd)
pozdrawiam
Paweł
November 21, 2010 11:09PM
Składka o której piszę obejmuje noclegi i wypożyczenie samochodu i jest jak najbardziej realna i sprawdzona bo już organizowałem tego typu wyprawy. Oczywiście nocujemy w tanich hotelach i riadach, dochodzi wyżywienie, składka na paliwo oraz dodatkowe atrakcje. Pawel12 chętnie połączę siły bo też planuję kolejną wyprawę do Maroka w kwietniu a gdybyś potrzebował informacji to pisz na priv.
December 15, 2010 10:54PM
witajcie, byłabym zainteresowana kwietniowym wyjazdem
mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny wrócimy do tematu
pozdrawiam
December 29, 2010 02:52PM
Kusząca propozycja - a na wiosnę macie przybliżony termin i czas trwania tej wyprawy ?