SZALONY SYLWESTER W BIAŁYM DUNAJCU 

January 04, 2011 10:34PM
Zdjęcia będą ale muszę zapytać Aandrzeja jak usunąć datę na zdjęciu bo wyszła nie taka jak powinna 
January 04, 2011 10:47PM
Ja tez dotarłam po trudach do Wawy!!!a Zbyszek nie wiem,czy dojechał????nie odzywa się do tej pory!!! Tego Sylwestra długo będę pamiętać, szczególnie taniec ,hejj!!!super wyjazd i witanie Nowego Roku na Rusin-skim Wierchu!!!
buziaki wielkie dla organizatorów
,Hej!!!
January 05, 2011 02:23PM
dana4321
Witajcie!WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!!!!
Cieszy mnie to,że świetnie się razem bawiliście.To dobrze rokuje na przyszłość.Mam ogromną ochotę pojechać z Wami np.na imprezę karnawałową ,co Wy na to?
Witaj Dana,!!! Również wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU .Szczęścia w każdej dziedzinie życia ,oj dawno Cię nie widziałam,miło będzie Cię znów zobaczyć...na jakiejś imprezie..Pozdrawiam.Buziaki.
January 05, 2011 06:19PM
Ja poproszę o jakiekolwiek zdjecie "kanapki" sylwestrowej , nie ważne z jaka datą
bo nie pamiętam czy byłam masełkiem , serkiem , czy majonezikiem na szczycie góry w Bukowinie Tatrzanskiej 

January 06, 2011 01:39PM
Ewa , dzięki za fotki , miło widzieć wszystkich uśmiechniętych w Nowy Rok 
January 06, 2011 06:24PM
I ja też poproszę o zdjęcia 
January 06, 2011 07:25PM
Obejrzałam zdjęcia. Ale tam było wesoło
. Już tęsknię za wami wszystkimi. Czekam na następne spotkanie. Szukajcie fajnych miejsc, bo ekipa jest już fajna. Do zobaczyska na następnej imprezie 
January 09, 2011 12:55AM
Witam!
Wielkie dzieki dla Iwy, za zorganizowanie wszystkiego, impreza bardzo fajna, mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamy
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na Mazury.
January 10, 2011 10:50PM
suma
I ja też poproszę o zdjęcia
Jeżeli można ,to też poproszę o jakieś fotki z sylwka.Podaję maila ifa9@wp.pl
December 10, 2011 09:00PM
Iwona1MB
Panowie którzy nie dojechali do Bukowiny może jeszcze zdążą upiec szarlotkę
![]()
Podaję przepisna szarlotkę w wersji dla facetów :
1. Z lodówki wez 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj!
2. Wez spora miskę i wbij jajka rozbijajac je o brzeg naczynia.
3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek.
4. Wez mikser, włóż do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka.
5. Odszukaj skrzydełka i włóż ponownie do miksera, tym razem wciskajac do oporu. Zacznij ubijać.
6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka - nie panikuj, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.
7. Oklej sciany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folie, będziesz dodawał makę.
8. Nasyp 20 dkg maki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.
9. Sprawdz czy sciany i sufit sa oklejone szczelnie, przystap do miksowania.
10. Wez szybciutko prysznic!
11. Wez 4 jabłka i ostry nóż.
12. Idz do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyna kciuk!
13. Potnij jabłka w kostkę pamiętajac, że potrzebujesz 2 jabłka, więc nie wolno zjesć więcej niż połowę! Przemyj jodyna palec wskazujacy i srodkowy.
14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj woda.
15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz!
16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.
17. Po godzinie, jesli nie widać żadnych zmian w srodku to włacz piekarnik.
18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarna! Po prostu otwórz okno i piekarnik.
19. Po tych traumatycznych przeżyciach najlepiej smakuje schłodzona żubrówka z sokiem jabłkowym
Prawda jakie to proste