Travel
with Friends

SZALONY SYLWESTER W BIAŁYM DUNAJCU hot smileyhot smileyhot smiley

Posted by superkumpele 
Re: SZALONY SYLWESTER W BIAŁYM DUNAJCU hot smileyhot smileyhot smiley

January 04, 2011 10:34PM

Zdjęcia będą ale muszę zapytać Aandrzeja jak usunąć datę na zdjęciu bo wyszła nie taka jak powinna moody smiley

January 04, 2011 10:47PM

Ja tez dotarłam po trudach do Wawy!!!a Zbyszek nie wiem,czy dojechał????nie odzywa się do tej pory!!! Tego Sylwestra długo będę pamiętać, szczególnie taniec ,hejj!!!super wyjazd i witanie Nowego Roku na Rusin-skim Wierchu!!!thumbs upbuziaki wielkie dla organizatorówhot smiley,Hej!!!smileys with beer

January 05, 2011 02:23PM

dana4321
Witajcie!hot smileyWSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!!!!smileys with beerCieszy mnie to,że świetnie się razem bawiliście.To dobrze rokuje na przyszłość.Mam ogromną ochotę pojechać z Wami np.na imprezę karnawałową ,co Wy na to?eye rolling smiley

Witaj Dana,!!! Również wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU .Szczęścia w każdej dziedzinie życia ,oj dawno Cię nie widziałam,miło będzie Cię znów zobaczyć...na jakiejś imprezie..Pozdrawiam.Buziaki.smiling smiley

January 05, 2011 06:19PM

Ja poproszę o jakiekolwiek zdjecie "kanapki" sylwestrowej , nie ważne z jaka datą smiling bouncing smiley bo nie pamiętam czy byłam masełkiem , serkiem , czy majonezikiem na szczycie góry w Bukowinie Tatrzanskiej hot smileyhot smileyhot smiley

January 06, 2011 01:39PM

Ewa , dzięki za fotki , miło widzieć wszystkich uśmiechniętych w Nowy Rok smiling smiley

January 06, 2011 06:24PM

I ja też poproszę o zdjęcia the finger smiley

January 06, 2011 07:25PM

Obejrzałam zdjęcia. Ale tam było wesoło hot smiley. Już tęsknię za wami wszystkimi. Czekam na następne spotkanie. Szukajcie fajnych miejsc, bo ekipa jest już fajna. Do zobaczyska na następnej imprezie smiling bouncing smiley

January 09, 2011 12:55AM

Witam!

Wielkie dzieki dla Iwy, za zorganizowanie wszystkiego, impreza bardzo fajna, mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamysmiling smiley Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na Mazury.

January 10, 2011 10:50PM

suma
I ja też poproszę o zdjęcia the finger smiley

Jeżeli można ,to też poproszę o jakieś fotki z sylwka.Podaję maila ifa9@wp.plsmiling smiley

December 10, 2011 09:00PM

Iwona1MB
hot smileyhot smileyPanowie którzy nie dojechali do Bukowiny może jeszcze zdążą upiec szarlotkę hot smileyhot smiley
Podaję przepis grinning smileygrinning smileygrinning smiley na szarlotkę w wersji dla facetów :

1. Z lodówki wez 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj!

2. Wez spora miskę i wbij jajka rozbijajac je o brzeg naczynia.

3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek.

4. Wez mikser, włóż do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka.

5. Odszukaj skrzydełka i włóż ponownie do miksera, tym razem wciskajac do oporu. Zacznij ubijać.

6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka - nie panikuj, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.

7. Oklej sciany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folie, będziesz dodawał makę.

8. Nasyp 20 dkg maki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.

9. Sprawdz czy sciany i sufit sa oklejone szczelnie, przystap do miksowania.

10. Wez szybciutko prysznic!

11. Wez 4 jabłka i ostry nóż.

12. Idz do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyna kciuk!

13. Potnij jabłka w kostkę pamiętajac, że potrzebujesz 2 jabłka, więc nie wolno zjesć więcej niż połowę! Przemyj jodyna palec wskazujacy i srodkowy.

14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj woda.

15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz!

16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.

17. Po godzinie, jesli nie widać żadnych zmian w srodku to włacz piekarnik.

18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarna! Po prostu otwórz okno i piekarnik.

19. Po tych traumatycznych przeżyciach najlepiej smakuje schłodzona żubrówka z sokiem jabłkowym

Prawda jakie to proste

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login