Dokąd w Łodzi na fajną imprezę ??????
February 20, 2011 07:49PM
noclegi , imprezy Łódz i dobra zabawa. DOKĄD ????
February 21, 2011 03:09PM
Myślę że uda mi się do Was dołączyć. Czekam z niecierpliwością!!!
February 21, 2011 05:03PM
Noclegi już są , a impreza sama się znajdzie
czas już pożegnać ten zimny karnawał
w gorących rytmach 
February 22, 2011 04:48AM
Nie znam miejsca noclegu w którym się spotykamy ... Nie byłam tam... Jednak każdy prosi o tani nocleg w centrum miasta :-) a to jest kilka(naście) osób i nie jest łatwo w centrum coś WYKOMBINIOWAĆ :-) + na tyle osób - łóżek z ceną wymaganą . Drożej to bez problemu ....Macie wielki Hotel Ibis i dodam w promocji za 175 zł w weekend ( tutaj zmieścimy się to pewne ) ....
Ten nocleg który znalazłam ("WG PROŚBY " to koszt około 50 zł za osobę z śniadaniem w pokoju 2 osobowym ... Galeria zdjęć (hmm..niby czysto i nie tak źle) ... Macie także aż samo centrum -znaną ul. Piotrkowską o którą prosicie się ... . Liczę na Waszą pomoc a nie tylko wymogi ;-) . To do wszystkich
.JA TAKŻE NIE ZNAM BDB ŁODZI :-) ....
Uważam także , że należy ustalić Wasze oczekiwania co do noclegów, spotkań a będzie łatwiej nam Wszystkim :-) . Mamy teraz na to okazję . Ja jestem uniwersalna :-) .Od luksusu do namiotu :-) byle by było fajne towarzystwo i miłe ...
a jak znacie fajne osoby wysyłajcie zaproszenia od siebie także -czym nas więcej tym milej...:-)
Buziaki bo ja właśnie wstaję .....i zazdroszczę typowym singlom :-) ....POZDRÓWKA :-) . I DO SPOTKANIA ...
Edited 7 time(s). Last edit at 02/22/2011 05:26AM by Smerfetka36.
February 22, 2011 10:06PM
Czy ten nocleg zamawia się na hasło? Bo wysłałam wczoraj zamówienie na ten nocleg i jak na razie nie dostałam odpowiedzi. Może jeszcze przyjdzie. Chciałabym się z Wami spotkać
February 22, 2011 10:20PM
Najlepiej zadzwonić w godzinach przedpołudniowych
suma
Czy ten nocleg zamawia się na hasło? Bo wysłałam wczoraj zamówienie na ten nocleg i jak na razie nie dostałam odpowiedzi. Może jeszcze przyjdzie. Chciałabym się z Wami spotkać

Pani w hotelu już się zorientowała , że większą ekipą zjeżdżamy

Edited 2 time(s). Last edit at 02/22/2011 10:28PM by Iwa.
February 22, 2011 11:55PM
Jeśli chodzi o nocleg Pani została poinformowana , że przyjedzie duża grupa osób . Jednak prosiłam by szybko zamawiać te pokoje dla naszej grupy ... Jak nie zmieścimy się - moze materace ??? Ewentualnie bliżej jakiś podobny nocleg a wspólnie i tak się spotykamy , bawimy , itp. Nocleg i tak potrzebny nam na drzemkę ...Mam nadzieję , że pokoje dla nas są a Wy szybko działacie. Każdemu też piszę by DZWONIC TAM TO - JEST PEWNOŚC , natomiast te rezerwacje wysyłkowe są wolne i nie będą pewne , tak myślę ...

Edited 2 time(s). Last edit at 02/22/2011 11:57PM by Smerfetka36.
February 24, 2011 08:11PM
My z Iwą będziemy już w piątek ok. 17,00. Czy dołączą do nas jacyś wcześniacy? 

February 28, 2011 02:24PM
Pożyczcie sobie futra od Eskimosów i innych rozgrzewaczy, bo pani z hotelu powiedziała, że ogrzewanie wysiadło i nie wie czy zdążą naprawić
Iwona1MB
My z Iwą będziemy już w piątek ok. 17,00. Czy dołączą do nas jacyś wcześniacy?
February 28, 2011 02:51PM
Dzwoniłam do Pani i mój pokój cieplutki 
February 28, 2011 03:14PM
Widocznie mój tylko zamarzł, bo pani do mnie dzwoniła. Przez to pewnie dostałam gorączki i pewnie będę musiała sobie odpuścić najbliższą imprezę. Bawcie się dobrze
Iwa
Dzwoniłam do Pani i mój pokój cieplutki

February 28, 2011 08:07PM
Suma , szkoda, że nie jedziesz , ale to znaczy , że kilka pokoi będzie wolnych a o rozgrzewkę zadbamy 

February 28, 2011 08:57PM
Suma, wielka szkoda że nie dołączysz do nas, chociaż wszystko się może jeszcze zdarzyć. My w każdym razie wypijemy twoje zdrówko 
February 28, 2011 09:21PM
Czy jeszcze ktoś ma problemy z noclegiem ? może jakaś zastępcza noclegownia w okolicy będzie dostępna ? ewentualnie zaciągnę przyczepę kempingową 
March 01, 2011 08:02PM
Są osoby które mają nocleg w Hotelu Ibis :-) . Tam jest cieplutko.
Razem bawimy się i spędzamy ten czas więc co za różnica gdzie kto śpi ?????
March 01, 2011 08:05PM
Pokój kosztuje tam w weekend 175 zł (zmieszczą się 2 osoby) . Prosiliście o coś taniego więc stąd znalazłam Hotelik Relaks za 50 zł z śniadaniem .
March 01, 2011 08:08PM
Możemy zmienić na Ibis -nie ma problemu ... Tylko czy my będziemy spać myślicie ???????????????Ja jestem uniwersalna , dostosuje się do Was. Jeżeli naprawdę padło ogrzewanie to może szukajmy coś innego ? Do mnie nie dzwonili więc może nie ma awarii w każdym pokoju ....
March 01, 2011 08:14PM
Do SUMA
Nie opuszczaj nas tylko - nie zdążę Cię poznać nawet.....
Każdy mówi , że jesteś taka fajna i duszą towarzystwa......
Edited 2 time(s). Last edit at 03/01/2011 08:16PM by Smerfetka36.
March 01, 2011 08:35PM
Jeszcze nie odchodzę na zawsze, tylko się przeziębiłam.
Smerfetka36
Do SUMA
Nie opuszczaj nas tylko - nie zdążę Cię poznać nawet.....![]()
Każdy mówi , że jesteś taka fajna i duszą towarzystwa......
Jeśli nie będę mogła się stawić na spotkaniu w marcu w Łodzi spotkamy się w kwietniu w Świnoujściu gdzie na największej w Polsce plaży wypijemy szampana z okazji moich urodzin 

March 01, 2011 10:41PM
W najnowszym info czytam, że początek imprezy o 16 w hotelu relax i dalej bawimy się u piratów w rytmach country. Czy tak?
p.s. z którego dworca PKP jest bliżej do Hot. Relax ? Z Fabrycznego czy Kaliskiej? Dawno nie byłem w Łodzi. Pozdrawiam
Edited 1 time(s). Last edit at 03/01/2011 10:43PM by Zbyszek1.