Travel
with Friends

Węgry.Majówka nad Balatonem.

Posted by gogobo1 
Re: Węgry.Majówka nad Balatonem.

April 17, 2011 12:17AM

Z rozrzewnieniem wspominam swoja ostatnia jadę Tikusiem (Daewoo Tico). grinning smiley Maleństwo błyskawicznie wyprzedzało wszystkie tiry, wiatr rozwiewał moje włosy, jazda była upojna the finger smiley a ja nie mogłam uwierzyć, ze w tak mikrym pojeździe drzemie jaguar the finger smiley - i może ktoś się dziwić, że zamiast do Strzegomia zajechałam aż do Wrocławia... eye rolling smiley.
Suma, ... przyganiał kocioł garnkowi... a kto pojechał w drodze powrotnej tam gdzie nie planował grinning smileygrinning smileythe finger smiley. Tym razem pojadę tylko do Bogatyni, chociaż nie wiem czy nie wylądujemny za granicą... tak jak Jarek grinning smiley.

April 20, 2011 11:22AM

Ewa,Jak wyjedziesz od siebie to masz jechać...w damskie lewothe finger smileygrinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/20/2011 11:23AM by gogobo1.

April 20, 2011 07:52PM

Tym razem mam kierowcę hot smiley. Pełen wypas the finger smiley. On nie myli lewa z prawym chyba, że mnie posłucha, to zameldujemy się u Aliny grinning smiley (i to chyba będzie damskie lewo) ale na 8,00 mur beton grinning smiley zamierzamy być w Bogatyni. Choć to nie takie pewne - nie można wierzyć blondynce... the finger smiley .

April 27, 2011 11:10PM

Za tydzień już będziemy się pełną gębą balatonić hot smileysmileys with beerdrinking smileycool smiley, moczyć kosteczki w gorących źródłach hot smiley a gardełka w zimnym smileys with beer

April 28, 2011 12:03AM

Życzę Wam wspaniałej zabawy hot smileyi miłego wypoczynkusmiling smileythumbs up

April 28, 2011 03:01PM

dana4321
Życzę Wam wspaniałej zabawy hot smileyi miłego wypoczynkusmiling smileythumbs up
Dzięki Dana!Ja już siedzę jak na szpilkach,a czeka mnie jeszcze pakowanie jedzenia,rowerów...itp.A w sobotę rano...witaj przygodo!!!hot smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/28/2011 03:03PM by gogobo1.

April 29, 2011 09:10AM

Ja już się pakuję, od wczoraj grinning smiley. Masakra the finger smiley. Nie wiem czy Gogobo zmieści wszystko grinning smiley hot smiley

April 29, 2011 01:08PM

Przyślijcie nam kartkę z podróży grinning smiley życzę Wam miłych wakacji thumbs uphot smiley

May 08, 2011 10:35PM

I już po imprezie eye rolling smiley.
Strasznie nie chciało mam się wracać, szczególnie kiedy grzało słoneczko a dostawaliśmy smsy z informacją o padającym w Polsce śniegu.
Było super hot smiley. Z Jarkiem nie da się nudzić i schudnąć. Oczywiście wróciłam troszkę okrąglejsza mimo, że w czasie jednej z wycieczek pokonaliśmy trasę ok 85 km wzdłuż jeziora. Polecam trasy rowerowe nad Balatonem!!!. Jezioro termalne w Hewitz było boskie - pierwszy raz w życiu z przyjemnością wchodziłam do wody. 17 C powietrze , 30 C woda - jak w wannie. Natomiast Balaton oglądałam wyłącznie z plaży, zamoczyłam w nim tylko paluszki the finger smiley choć niektórzy z uczestników zamoczyli wszystko, brrryyy. grinning smiley.
Gogobo dzięki za bardzo udany wyjazd a uczestnikom za super towarzystwo. smileys with beergrinning smileyhot smiley. I do zobaczenia...

May 09, 2011 01:19PM

Ja też dziękuję wszystkim uczestnikom-było super,nawet salto na rowerze i spalone od słońca plecy wspominam miło,nie mówiąc o przejażdżakach rowerowych brzegiem Balatonu,gorących żródłach w Heviz,tokaju,palince,gulaszach,zupie rybnej,kąpieli w Balatonie,świetnej pogodzie,fajnym domku...jednym słowem-Bosko.Szkoda,że się już skończyło....Z taką ekipą można jechać w każdą pogodę i w każde miejsce.

Edited 2 time(s). Last edit at 05/09/2011 01:23PM by gogobo1.

May 10, 2011 12:11PM

Wielkie dzięki smiling smiley było super! Do miłego zobaczenia smiling smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login