Travel
with Friends

Puszcza Białowieska

Posted by Zbyszek1 
Re: Puszcza Białowieska

May 30, 2011 09:58AM

Ja chcę z powrotem do Puszczy !!!!!!!!!!!!!!! Kropka .the finger smiley

May 30, 2011 10:03AM

Link do zdjęć z imprezy w Białowieży
[picasaweb.google.com]#

May 30, 2011 10:49AM

Piękne zdjęcia , szczególnie boćki i dziewczyny w kwiatach. Iwa uczestniczka chce z powrotem the finger smiley, a ja jeszcze bardziej, bo się nie załapałam.angry smiley
Proszę,bardzo proszę gdyby ktoś z uczestników wiedział o takim wypadzie ponownie proszę o informację, żebym nie przegapiła. Ja też będę pilnować i zaglądać.
Pozdrawiam serdecznie ...jak ja Wam zazdroszczę.

May 30, 2011 12:07PM

Niestety do Augustowa nie udało sie dojechać autostopem , ale do Hajnówki TAK !!! smiling bouncing smiley Dziękujemy WAM chłopaki z Białowieży za podwózkę , od teraz nie tylko dołączyłam do Miłośników Kolei hot smiley ale także do zwolenników podróżowania autostopem hot smiley

May 30, 2011 06:46PM

Witajcie! Dotarłam do domu przed północą cała ,szczęśliwa i w bardzo dobrej formie,aż dziwne ,że po takiej aktywności nie miałam zakwasów.Zbyszek WIELKIE DZIĘKI za zorganizowanie tej imprezy i oczywiście wszystkim uczestnikom również bardzo dziękuję za to ,że mogłam być i wspaniale się z Wami bawić[a właśnie jedyne co mnie boli to mięśnie brzucha od śmiechu)smiling bouncing smiley Liczę na to ,że organizator jeszcze zrobi powtórkę -bo ja chcę wrócić do tej puszczy i zobaczyć żubra ,ponieważ tym razem się nie udało.hot smiley

June 23, 2011 10:06AM

dana4321
Witajcie! Dotarłam do domu przed północą cała ,szczęśliwa i w bardzo dobrej formie,aż dziwne ,że po takiej aktywności nie miałam zakwasów.Zbyszek WIELKIE DZIĘKI za zorganizowanie tej imprezy i oczywiście wszystkim uczestnikom również bardzo dziękuję za to ,że mogłam być i wspaniale się z Wami bawić[a właśnie jedyne co mnie boli to mięśnie brzucha od śmiechu)smiling bouncing smiley Liczę na to ,że organizator jeszcze zrobi powtórkę -bo ja chcę wrócić do tej puszczy i zobaczyć żubra ,ponieważ tym razem się nie udało.hot smiley
Żubry najłatwiej spotkać zimą , np. w tym miejscu

June 28, 2011 11:54AM

stormbringer76

dana4321
Żubry najłatwiej spotkać zimą , np. w tym miejscu
Znam to miejsce z okoliczną leśniczówką, której mieszkańcem jest znajoma wszystkim osoba.
Ostatnio na powyższej polanie spędzałem na urodzinach 2 dzień wielkanocy.

June 28, 2011 02:14PM

Zbyszek! Może to byłby dobry pomysł zimową porą zorganizować wyprawę do puszczy?winking smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login