Puszcza Białowieska
May 30, 2011 09:58AM
Ja chcę z powrotem do Puszczy !!!!!!!!!!!!!!! Kropka .
May 30, 2011 10:03AM
Link do zdjęć z imprezy w Białowieży
[picasaweb.google.com]#
May 30, 2011 10:49AM
Piękne zdjęcia , szczególnie boćki i dziewczyny w kwiatach. Iwa uczestniczka chce z powrotem
, a ja jeszcze bardziej, bo się nie załapałam.
Proszę,bardzo proszę gdyby ktoś z uczestników wiedział o takim wypadzie ponownie proszę o informację, żebym nie przegapiła. Ja też będę pilnować i zaglądać.
Pozdrawiam serdecznie ...jak ja Wam zazdroszczę.
May 30, 2011 12:07PM
Niestety do Augustowa nie udało sie dojechać autostopem , ale do Hajnówki TAK !!!
Dziękujemy WAM chłopaki z Białowieży za podwózkę , od teraz nie tylko dołączyłam do Miłośników Kolei
ale także do zwolenników podróżowania autostopem 
May 30, 2011 06:46PM
Witajcie! Dotarłam do domu przed północą cała ,szczęśliwa i w bardzo dobrej formie,aż dziwne ,że po takiej aktywności nie miałam zakwasów.Zbyszek WIELKIE DZIĘKI za zorganizowanie tej imprezy i oczywiście wszystkim uczestnikom również bardzo dziękuję za to ,że mogłam być i wspaniale się z Wami bawić[a właśnie jedyne co mnie boli to mięśnie brzucha od śmiechu)
Liczę na to ,że organizator jeszcze zrobi powtórkę -bo ja chcę wrócić do tej puszczy i zobaczyć żubra ,ponieważ tym razem się nie udało.
June 23, 2011 10:06AM
Żubry najłatwiej spotkać zimą , np. w tym miejscu
dana4321
Witajcie! Dotarłam do domu przed północą cała ,szczęśliwa i w bardzo dobrej formie,aż dziwne ,że po takiej aktywności nie miałam zakwasów.Zbyszek WIELKIE DZIĘKI za zorganizowanie tej imprezy i oczywiście wszystkim uczestnikom również bardzo dziękuję za to ,że mogłam być i wspaniale się z Wami bawić[a właśnie jedyne co mnie boli to mięśnie brzucha od śmiechu)Liczę na to ,że organizator jeszcze zrobi powtórkę -bo ja chcę wrócić do tej puszczy i zobaczyć żubra ,ponieważ tym razem się nie udało.
June 28, 2011 11:54AM
Znam to miejsce z okoliczną leśniczówką, której mieszkańcem jest znajoma wszystkim osoba.
stormbringer76
Żubry najłatwiej spotkać zimą , np. w tym miejscu
dana4321
Witajcie! Dotarłam do domu przed północą cała ,szczęśliwa i w bardzo dobrej formie,aż dziwne ,że po takiej aktywności nie miałam zakwasów.Zbyszek WIELKIE DZIĘKI za zorganizowanie tej imprezy i oczywiście wszystkim uczestnikom również bardzo dziękuję za to ,że mogłam być i wspaniale się z Wami bawić[a właśnie jedyne co mnie boli to mięśnie brzucha od śmiechu)Liczę na to ,że organizator jeszcze zrobi powtórkę -bo ja chcę wrócić do tej puszczy i zobaczyć żubra ,ponieważ tym razem się nie udało.
Ostatnio na powyższej polanie spędzałem na urodzinach 2 dzień wielkanocy.
June 28, 2011 02:14PM
Zbyszek! Może to byłby dobry pomysł zimową porą zorganizować wyprawę do puszczy?