Travel
with Friends

Mazury Garbate / Puszcza Romincka

Posted by Zbyszek1 
Re: Mazury Garbate / Puszcza Romincka

September 06, 2011 06:36PM

Ja się już zbieram do drogi.Jutro o 5.40 będę w Warszawie .Spotkamy się pewnie na peronie pierwszym Dworca Centralnego hot smiley

September 11, 2011 09:53PM

Co taka cisza? Jeszcze w drodze? Ja już zaliczyłam wesele w Zgierzu, piwko w Łodzi smileys with beer wracam do domu, a tu firanek nie ma !!!!thumbs down, zupy nie ma ....
I znow było zarąbiście, a najlepsze te wędrówki ...... do sklepu drinking smiley
Zbyszku wielkie dzięki, czekamy na powtórke the finger smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 09/11/2011 10:28PM by jagoda1203.

September 12, 2011 10:29PM

Wyjechaliśmy ze Stańczyk dzisiaj po południu ( 4 os.).Przedłużyliśmy pobyt o 1 dzień. Niektórzy jeszcze są w drodze do domu. A jak było? Proszę bardzo:
firanki, zupa, b. są chytre/ cwane, piknik nad jeziorem, zgrzewka mineralnej, integracja we wsi Błąkały.....
Właściciel zajazdu pozytywnie wypowiadał się co do naszego pobytu
Dużo śmiechu, humoru i pozytywnych wibracji.
Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom.

September 13, 2011 01:29PM

Ja także jestem już w domku .Było extra thumbs up ach te klimaty....................hot smiley

September 13, 2011 03:03PM

Juz żaluje, że wczesniej wyjechałam, musiało sie dziać, skoro zostaliście dlużej spinning smiley sticking its tongue out

September 13, 2011 03:54PM

Co powiecie na przyłączenie się na Sylwestra do singlerelax ? impreza pod Warszawą , wiec dla wszystkich będzie blisko smiling smiley

September 14, 2011 08:33AM

Ciekawa propozycja cool smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 09/14/2011 08:55AM by cityewa.

September 14, 2011 11:24PM

Przewodnikowi wyprawy Zbyszkowi i niezdartej towarzysko ekipie..ślicznie dziękuję...smiling smiley,mam nadzieję,że ponownie spotkamy się w pięknych rejonach Suwalszczyzny...smiling smileySerdecznie pozdrawiam...smiling smileywinking smileysmiling smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login