Sprawdzone przez Nas i polecane adresy kwater,pensjonatów,hoteli,wakacji z dzieckiem,pobytu weekendowego i dłuższego w grupie, w parze , samemu...
December 06, 2011 06:36PM
Jeżeli byliście w fajnych miejscach godnych polecenia, sprawdziliście je i macie życzenie podzielić się z innymi osobami tymi adresami kwater, pensjonatów,hoteli,wczasów wakacji z dzieckiem, pobytu weekendowego i dłuższego : w grupie, w parze , samemu...Piszcie:-)
.
Może komuś się przydadzą namiary...
. Fajnie pisać ceny , miejsca i dlaczego je polecamy ....
December 06, 2011 09:39PM
Ja lubię SAM na łące
Łąka musi być WYPASIONA
Znacie jakieś 
May 20, 2012 08:13PM
Polecam "Świerkowe zacisze" w Kamionkach/Góry Sowie. Klimatyczny gościniec
. Szlaki turystyczne w zasiegu nogi
- za płotem. Kuchnia boska : tak dobrego placka po wegiersku nie jadłam w życiu - ceny przystepne. Kuchnia i bar na miejscu. Jeżeli chcesz sie oderwać od zycia - polecam. Cudne widoki, brak tv i radia
.
May 20, 2012 08:25PM
Jeżeli ktoś lubi klimaty podobne do Chaty Górzystów ... polecam Schronisko Zygmuntówka/Góry Sowie. Nie spałam, nie jadłam tam ale piłam kawę. Jest przepyszna
. Słyszałam, że równie smakowity jest kapuśniak. Podobno to za sprawą wody, która tam spływa ze stoków. Dodatkowa zaletą są bardzo mili gospodarze, cudowne widoki i towarzystwo kóz, owiec, kur, kotów, królików, kurczaków, chomików ...
W zimie jest tam stok narciarski "Rymarz", na ktorym chyba bałabym się zjechać nawet na "du...locie". Taki jest stromy 
May 20, 2012 08:27PM
Stoki Rymarza są bardzo wypasione, polecam Jurkukucyku