Travel
with Friends

Sprawdzone przez Nas i polecane adresy kwater,pensjonatów,hoteli,wakacji z dzieckiem,pobytu weekendowego i dłuższego w grupie, w parze , samemu...

Posted by . 
Sprawdzone przez Nas i polecane adresy kwater,pensjonatów,hoteli,wakacji z dzieckiem,pobytu weekendowego i dłuższego w grupie, w parze , samemu...

December 06, 2011 06:36PM

Jeżeli byliście w fajnych miejscach godnych polecenia, sprawdziliście je i macie życzenie podzielić się z innymi osobami tymi adresami kwater, pensjonatów,hoteli,wczasów wakacji z dzieckiem, pobytu weekendowego i dłuższego : w grupie, w parze , samemu...Piszcie:-) thumbs up.
Może komuś się przydadzą namiary...smiling smiley. Fajnie pisać ceny , miejsca i dlaczego je polecamy ....

Re: Sprawdzone przez Nas i polecane adresy kwater,pensjonatów,hoteli,wakacji z dzieckiem,pobytu weekendowego i dłuższego w grupie, w parze , samemu...

May 20, 2012 08:13PM

Polecam "Świerkowe zacisze" w Kamionkach/Góry Sowie. Klimatyczny gościniec cool smiley. Szlaki turystyczne w zasiegu nogi the finger smiley - za płotem. Kuchnia boska : tak dobrego placka po wegiersku nie jadłam w życiu - ceny przystepne. Kuchnia i bar na miejscu. Jeżeli chcesz sie oderwać od zycia - polecam. Cudne widoki, brak tv i radia hot smiley.

Re: Sprawdzone przez Nas i polecane adresy kwater,pensjonatów,hoteli,wakacji z dzieckiem,pobytu weekendowego i dłuższego w grupie, w parze , samemu...

May 20, 2012 08:25PM

Jeżeli ktoś lubi klimaty podobne do Chaty Górzystów ... polecam Schronisko Zygmuntówka/Góry Sowie. Nie spałam, nie jadłam tam ale piłam kawę. Jest przepyszna hot smiley. Słyszałam, że równie smakowity jest kapuśniak. Podobno to za sprawą wody, która tam spływa ze stoków. Dodatkowa zaletą są bardzo mili gospodarze, cudowne widoki i towarzystwo kóz, owiec, kur, kotów, królików, kurczaków, chomików ...
W zimie jest tam stok narciarski "Rymarz", na ktorym chyba bałabym się zjechać nawet na "du...locie". Taki jest stromy hot smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login