2012-BĄDŻMY RAZEM!!!

February 21, 2012 06:27PM
Morze, prosze o zapisanie mnie na tę imprezę w ciemno.
Iwa
Za miesiąc jest planowana impreza nad morzem , konkretnie Trójmiastojutro bliższe szczegóły
oczywiście wszyscy mile widziani
i nie wykręcać mi się tu brakiem czasu albo odległościami
jak zwykle tanie noclegi i mnóstwo rozrywek
Megi
Edited 1 time(s). Last edit at 02/21/2012 06:31PM by Megi65.
February 21, 2012 07:06PM
Iwa co z tą imprezą?
Ja muszę ustalić dziś grafik na marzec i nie wiem kiedy brać wolne?czekam z niecierpliwością na konkrety.
February 21, 2012 09:49PM
leionna
Iwa co z tą imprezą?Ja muszę ustalić dziś grafik na marzec i nie wiem kiedy brać wolne?czekam z niecierpliwością na konkrety.
Suuzi , dzisiaj podkoziołek , śledzika zajadam , wstępnie 16-18 marzec , noclegi w domkach 6-8 os. w Gdańsku , jutro napiszę coś więcej bo mnie muzyka do tańca porywa
February 22, 2012 08:47AM
Od dzisiaj POST
żadnych takich
ani takich
Pojedynczo do popiołu i leżenie krzyżem
Dziewczyny dzietka i to ścisła ....bo lato tuż, tuż
BĄDŹMY RAZEM 2012 !!! 
February 22, 2012 08:43PM
a może ktoś będzie w Gdańsku 24-25 marca ? Będę tam w sumie służbowo ,ale popołudnia i wieczory wolne więc wolałabym nie siedzieć w hotelu ;-D
February 22, 2012 10:34PM
Wstępnie ustalono , że można zarezerwować noclegi w cenie 69 zł za dobę ze śniadaniem w terminie 16-18 marca w Trójmieście w domkach 4-6 os./, reszta we własnym zakresie , atrakcji byłoby wiele / m.inn. koncert Zakopower/ jeżeli są chętni to proszę się wypowiedzieć , wówczas pomyślimy o konkretnej rezerwacji 
February 23, 2012 02:03PM
Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...
Edited 1 time(s). Last edit at 02/23/2012 02:04PM by gogobo1.
February 23, 2012 09:18PM
gogobo1
Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (]min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...
Kurcze Jarek - mam małego
To się nie załapię co?
andrzej, zbyszek, henia - dajcie maile, to wam mocne fotki poślę
na razie nie upubliczniam /cokolwiek to znaczy/

Edited 2 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:28PM by aandrzeja2.
February 23, 2012 09:31PM
Andrzej,głowa do góry- z tym da się żyć...
aandrzeja2
gogobo1
Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (]min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...
Kurcze Jarek - mam małego![]()
To się nie załapię co?![]()
andrzej, zbyszek, henia - dajcie maile, to wam mocne fotki poślę![]()
na razie nie upubliczniam /cokolwiek to znaczy/![]()
...Możesz jechać jako pasażer...Edited 1 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:32PM by gogobo1.
February 23, 2012 09:51PM
gogobo1
Andrzej,głowa do góry- z tym da się żyć...
aandrzeja2
gogobo1
Kurcze Jarek - mam małego![]()
To się nie załapię co?![]()
andrzej, zbyszek, henia - dajcie maile, to wam mocne fotki poślę![]()
na razie nie upubliczniam /cokolwiek to znaczy/![]()
...Możesz jechać jako pasażer...
No to kamień spadł mi z serca
Prosto na kciuk lewej stopy
Przynajmniej on teraz wygląda imponująco
Tak poważnie -, to jeszcze układam plany, ale w regulaminowym czasie się zdeklaruję
pozdrowka

Edited 2 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:52PM by aandrzeja2.
February 24, 2012 08:47AM

. Chorwacja... juz sprawdziłam kurs kun ... oczywiście jadę 

Edited 1 time(s). Last edit at 02/24/2012 08:49AM by cityewa.
February 26, 2012 09:27PM
Witajcie
Dostałam super zdjęcia od Andrzeja - dzięki bardzo
są super
Planujemy z Henią Święta Wielkanocne od 6.04 do 9.04. Zapraszamy chętnych którzy chcą aktywnie przywitać wiosnę
.
Dla zainteresowanych podamy więcej szczegółów.
February 26, 2012 10:12PM
Wesołego rozpoczęcia nowego tygodnia Wam życzymy 

- Kolega opowiada koledze:
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi...
- Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
- Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, k...wa, w koszyk...
February 27, 2012 12:30AM
A gdzie tu miejsce i czas na leżenie krzyżem 

February 27, 2012 02:25PM
Iwa
Wstępnie ustalono , że można zarezerwować noclegi w cenie 69 zł za dobę ze śniadaniem w terminie 16-18 marca w Trójmieście w domkach 4-6 os./, reszta we własnym zakresie , atrakcji byłoby wiele / m.inn. koncert Zakopower/ jeżeli są chętni to proszę się wypowiedzieć , wówczas pomyślimy o konkretnej rezerwacji
I co z ta imprezą w Gdańsku???nikt się nie wybiera???
a może być całkiem fajnie!!!
.Ludzie co z wami???
February 27, 2012 09:11PM
dana4321
Dana!Poleżeć krzyżem w fajnym miejscu możesz z nami w Chorwacji,na plaży,a dostaniesz rozgrzeszenie od biskupa ze Splitu,którego pomnik tam się znajduje...trzeba tylko usiąść na jego dużym paluchu od prawej nogi.
February 27, 2012 10:06PM
Jarek widzę,że poczucie humoru Cię nie opuszcza
gogobo1
dana4321
Dana!Poleżeć krzyżem w fajnym miejscu możesz z nami w Chorwacji,na plaży,a dostaniesz rozgrzeszenie od biskupa ze Splitu,którego pomnik tam się znajduje...trzeba tylko usiąść na jego dużym paluchu od prawej nogi.
i bardzo dobrze
Co do wyjazdu z Wami to raczej nie mogę się deklarować w określonym terminie,ale będę obserwować temat i być może dopiszę się za pięć dwunasta -jeżeli np. ktoś zrezygnuje.
Czasem tak bywa.
W Chorwacji nigdy nie byłam i nie ukrywam,że w tak fajnym towarzystwie byłaby to niezła frajda
February 28, 2012 09:04AM
gogobo1
dana4321
Sylwia czuje to rozgrzeszenie chyba do dzisiaj ?

Zgadza się Sylwia?
March 01, 2012 01:54PM
cityewa
gogobo1
dana4321
Sylwia czuje to rozgrzeszenie chyba do dzisiaj ?Zgadza się Sylwia?
Oj tak!!!pamiętam Ewa bardzo dobrze i warto czasami takie rozgrzeszenie otrzymać.Ale wcześniej trzeba na nie zasłużyć!!!!