Travel
with Friends

2012-BĄDŻMY RAZEM!!!hot smileyhot smileyhot smiley

Posted by suzzi7 
Re: 2012-BĄDŻMY RAZEM!!!hot smileyhot smileyhot smiley

February 21, 2012 06:27PM

Iwa
Za miesiąc jest planowana impreza nad morzem , konkretnie Trójmiasto cool smiley jutro bliższe szczegóły smoking smiley oczywiście wszyscy mile widziani thumbs up i nie wykręcać mi się tu brakiem czasu albo odległościami spinning smiley sticking its tongue out jak zwykle tanie noclegi i mnóstwo rozrywek hot smiley
Morze, prosze o zapisanie mnie na tę imprezę w ciemno.
Megi

Edited 1 time(s). Last edit at 02/21/2012 06:31PM by Megi65.

February 21, 2012 07:06PM

Iwa co z tą imprezą?hot smileyJa muszę ustalić dziś grafik na marzec i nie wiem kiedy brać wolne?czekam z niecierpliwością na konkrety.thumbs up

February 21, 2012 09:49PM

leionna
Iwa co z tą imprezą?hot smileyJa muszę ustalić dziś grafik na marzec i nie wiem kiedy brać wolne?czekam z niecierpliwością na konkrety.thumbs up

Suuzi , dzisiaj podkoziołek , śledzika zajadam , wstępnie 16-18 marzec , noclegi w domkach 6-8 os. w Gdańsku , jutro napiszę coś więcej bo mnie muzyka do tańca porywa the finger smiley

February 22, 2012 08:47AM

Od dzisiaj POST sad smiley żadnych takich smileys with beer ani takich drinking smiley hot smiley Pojedynczo do popiołu i leżenie krzyżem the finger smiley
Dziewczyny dzietka i to ścisła ....bo lato tuż, tuż the finger smiley
BĄDŹMY RAZEM 2012 !!! hot smiley

February 22, 2012 08:43PM

a może ktoś będzie w Gdańsku 24-25 marca ? Będę tam w sumie służbowo ,ale popołudnia i wieczory wolne więc wolałabym nie siedzieć w hotelu ;-D

February 22, 2012 10:34PM

Wstępnie ustalono , że można zarezerwować noclegi w cenie 69 zł za dobę ze śniadaniem w terminie 16-18 marca w Trójmieście w domkach 4-6 os./, reszta we własnym zakresie , atrakcji byłoby wiele / m.inn. koncert Zakopower/ jeżeli są chętni to proszę się wypowiedzieć , wówczas pomyślimy o konkretnej rezerwacji smiling smiley

February 23, 2012 02:03PM

Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...

Edited 1 time(s). Last edit at 02/23/2012 02:04PM by gogobo1.

February 23, 2012 09:18PM

gogobo1
Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (]min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...

Kurcze Jarek - mam małego confused smiley
To się nie załapię co?eye rolling smiley

andrzej, zbyszek, henia - dajcie maile, to wam mocne fotki poślę cool smiley
na razie nie upubliczniam /cokolwiek to znaczy/ winking smiley

smoking smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:28PM by aandrzeja2.

February 23, 2012 09:31PM

aandrzeja2

gogobo1
Hej!!! Ja planuję już wakacje w Chorwacji od 25.08 do 08.09 .Mamy już wstępnie zarezerwowany dom dla 10-12 osób na wyspie Brać,ok.200 m od plaży,w dużym,fajnym ogrodzie w okolicy Supetaru.Cena zawierająca dojazd,noclegi i pełne wyżywienie (2 tygodnie) -2350 zł/os....Potrzebuję kierowcy z autem (]min.5 osobowym),dla chętnej osoby zwrot kosztów przejazdów i super cena za pobyt!!! (kontakt na skrzynkę pocztową)- Ogłoszenie imprezy już w opracowaniu...

smoking smiley
Andrzej,głowa do góry- z tym da się żyć...grinning smiley...Możesz jechać jako pasażer...

Edited 1 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:32PM by gogobo1.

February 23, 2012 09:51PM

gogobo1

aandrzeja2

gogobo1

smoking smiley
Andrzej,głowa do góry- z tym da się żyć...grinning smiley...Możesz jechać jako pasażer...

No to kamień spadł mi z serca hot smiley
Prosto na kciuk lewej stopyangry smiley

Przynajmniej on teraz wygląda imponująco eye popping smiley

Tak poważnie -, to jeszcze układam plany, ale w regulaminowym czasie się zdeklaruję

pozdrowka
cool smiley

Edited 2 time(s). Last edit at 02/23/2012 09:52PM by aandrzeja2.

February 24, 2012 08:47AM

grinning smileyhot smiley. Chorwacja... juz sprawdziłam kurs kun ... oczywiście jadę cool smileyhot smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 02/24/2012 08:49AM by cityewa.

February 26, 2012 09:27PM

Witajcie hot smiley
Dostałam super zdjęcia od Andrzeja - dzięki bardzo hot smiley są super

Planujemy z Henią Święta Wielkanocne od 6.04 do 9.04. Zapraszamy chętnych którzy chcą aktywnie przywitać wiosnęthe finger smiley.
Dla zainteresowanych podamy więcej szczegółów.cool smiley

February 26, 2012 10:12PM

Wesołego rozpoczęcia nowego tygodnia Wam życzymy grinning smileygrinning smileygrinning smiley

- Kolega opowiada koledze:
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
- Zażyłś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagi...

- Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
- Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, k...wa, w koszyk...

February 27, 2012 12:30AM

A gdzie tu miejsce i czas na leżenie krzyżem confused smileyhot smiley

February 27, 2012 02:25PM

Iwa
Wstępnie ustalono , że można zarezerwować noclegi w cenie 69 zł za dobę ze śniadaniem w terminie 16-18 marca w Trójmieście w domkach 4-6 os./, reszta we własnym zakresie , atrakcji byłoby wiele / m.inn. koncert Zakopower/ jeżeli są chętni to proszę się wypowiedzieć , wówczas pomyślimy o konkretnej rezerwacji smiling smiley

I co z ta imprezą w Gdańsku???nikt się nie wybiera???thumbs downa może być całkiem fajnie!!!smileys with beer.Ludzie co z wami???the finger smiley

February 27, 2012 09:11PM

dana4321

Dana!Poleżeć krzyżem w fajnym miejscu możesz z nami w Chorwacji,na plaży,a dostaniesz rozgrzeszenie od biskupa ze Splitu,którego pomnik tam się znajduje...trzeba tylko usiąść na jego dużym paluchu od prawej nogi.

February 27, 2012 10:06PM

gogobo1

dana4321

Dana!Poleżeć krzyżem w fajnym miejscu możesz z nami w Chorwacji,na plaży,a dostaniesz rozgrzeszenie od biskupa ze Splitu,którego pomnik tam się znajduje...trzeba tylko usiąść na jego dużym paluchu od prawej nogi.
Jarek widzę,że poczucie humoru Cię nie opuszczaspinning smiley sticking its tongue outi bardzo dobrzethumbs up
Co do wyjazdu z Wami to raczej nie mogę się deklarować w określonym terminie,ale będę obserwować temat i być może dopiszę się za pięć dwunasta -jeżeli np. ktoś zrezygnuje.smiling smileyCzasem tak bywa.
W Chorwacji nigdy nie byłam i nie ukrywam,że w tak fajnym towarzystwie byłaby to niezła frajdahot smiley

February 28, 2012 09:04AM

gogobo1

dana4321

Sylwia czuje to rozgrzeszenie chyba do dzisiaj ? grinning smileyspinning smiley sticking its tongue out Zgadza się Sylwia? the finger smiley

March 01, 2012 08:26AM

Już niedługo hot smiley

March 01, 2012 01:54PM

cityewa

gogobo1

dana4321

Sylwia czuje to rozgrzeszenie chyba do dzisiaj ? grinning smileyspinning smiley sticking its tongue out Zgadza się Sylwia? the finger smiley

Oj tak!!!pamiętam Ewa bardzo dobrze i warto czasami takie rozgrzeszenie otrzymać.Ale wcześniej trzeba na nie zasłużyć!!!!the finger smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login