singiel z dziećmi
September 20, 2009 03:51PM
Mam syna, 8 lat i chętnie znalazłabym bratnie dusze do wspólnych wyjazdów w góry. Gdzie można takich ludzi szukać? Zlanazłam wiele organizowanych wczasów czy wycieczek, a mi raczej chodzi o wspólne dogadanie się, np na weekend, wyskoczyć w fajnym towarzystwie w góry, a dzieci, żeby tez miały partnera. Jestem pewna, żejest wiele samotnych mam i tatusiów, którzy mieliby ochotę na takie wypady. Czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie?
November 29, 2009 08:01PM
Cześć, byłam w Twojej sytuacji cale moje życie, teraz mam pannicę 21 letnią, ale kiedy była mała miałam ten sam problem. Ja jednak nie szukałam singli z dziećmi, tylko jeździłam z córką sama a znajomi już wcześniej mnie uprzedzili, że na wczasach ludzie jadą we własnych gronach i nie szukają znajomości. Wybierałam więc wczasy z zachodnich biur podróży, głównie z Neckermanna niemieckiego z kilku względów. Po pierwsze , jednak jest inna obyczajowość i nie razi tak samotna matka czy ojciec z dzieckiem i samo dziecko nie czuje się jak "inny". Po drugie tylko NN miał ofertę "1+", czyli zniżka dla samotnego rodzica z dzieckiem. NN może wypaść drogo, ale z uwzględnieniem zniżek i odpowiednio wcześnie, wyniesie tak mniej więcej jak z Triady - a komfort zapewniony.Także przy wycieczkach fakultatywnych dziecko do 12 lat ma 50% zniżkę, więc życzę Tobie powodzenia. Ja mam teraz inny problem -jechać na wakacje ale nie samotnie a to mi grozi, może jakieś sanatorium? Cześć
December 03, 2009 12:42PM
Bardzo dobre podejście, trzeba brać sprawy w swoje ręce
. Wydaje mi się, że powoli zaczyna się to zmieniać, ale powiedzmy sobie szczerze - jeszcze trochę czasu minie, zanim będziemy (my, Polacy) w pewnych kwestiach tak wyluzowani i tolerancyjni, jak niektóre narody...
Na szczęście zaczynają się pojawiać także w Polsce specjalne oferty dla rodziców. My też na TravelFriends będziemy się starali proponować Wam różnego typu wyjazdy, prosimy tylko o informację, co by Was interesowało.
December 31, 2009 11:06PM
Jestem mama prawie 5 letniego synka i takze szukam towarzystwa innych rodzicow do wspolnych spotkan czy wyjazdow. Moga byc to zarowno weekendy jak i tygodniowe wypady(w urlopie-raczej czas letni)
June 21, 2010 07:52PM
Hej
Jestem chętna na wyjazd z dziećmi ....Jak masz chęć daj znać.....W grupie raźniej...
Edited 1 time(s). Last edit at 06/21/2010 07:53PM by KasiaLodz35.
June 21, 2010 07:58PM
Jestem zaaa... i chętnie z Tobą pojadę nie tylko w góry....
.Mam 2 dzieci .
June 22, 2010 05:41PM
Impreza została zaktualizowana
Impreza: Wakacje rodziców z dziećmi ale nie tylko z dziećmi ....
Organizator:
Kobieta
KasiaLodz35
Impreza organizowana w:
Kraj:
Polska
Impreza organizowana w:
Polskie morze lub Wasz propozy,
Kategorie imprezy:
Urlop z dziećmi,
Termin:
od 29-07-2010 do 12-08-2010
Koszty:
od 1000 do 1600 PLN
Maksymalnie
uczestników:
30
Dołączyło:
1 osób zobacz wszystkich >>
30-06-2010
Preferowany wiek:
dowolny
O imprezie
Dołacz....Czy ktoś ma chęć spędzić wakacje
z dziećmi?Czym Nas więcej tym weselej .....?Dzieci zajmują się wtedy sobą i mają miłe wspomnienia
a rodzice także mają czas na odpoczynek.....To przygoda dla dzieci , całkiem jak na kolonii ale pod okiem dorosłego rodzica ....Można im także zrobić wspólny pokój.....piknik , wycieczki , plażowanie ,itd...a wieczór
jak zasną jest NASZ...: - ).
Proponuję Polskie morze. ..Reszta odpowiem na e-mail.
Propozycje inne także są mile widziane.
Kto z Was chętny na wyjazd pod koniec lipca???????????
Koszt zależy od od nas samych...., warunków i tego co oczekujecie..
PS.Koszt zależy oczywiście od ilości dni pobytu i ilości osób .Ja chętnie wyjadę na 14 dni ...
Termin oraz ceny , warunki są zmienne wg naszego porozumienia..Reszta także..
Na dziś chętnych jest 6 osób +3 dzieci (oraz kilka zastanawia się ) .Czekamy na pozostałych.Są to osoby wolne całkiem ale także z dziećmi i po przejściach.....:-).Dzieci tylko grzeczne , łobuzy zostają w domach.....Także bez obaw...
June 24, 2010 06:41PM
Być może się dopiszę. A w jakim wieku są dzieci? Ja mam syna lat 9.