Travel
with Friends

Życzenia Świąteczne

Posted by BeataTravelFriends 
Życzenia Świąteczne

December 23, 2009 01:17PM

Drodzy Forumowicze TravelFriendzi, Ci, którzy na codzień aktywnie uczestniczycie w życiu tego forum oraz Ci, którzy je dotąd tylko podczytywaliściewinking smiley, w imieniu swoim oraz całego zespołu TravelFriends chciałabym złożyć Wam życzenia tego, co najlepsze i najpiękniejsze - aby się Wam spełniło.

Zdrowia, radości i mnóstwo uśmiechu. Naprawdę szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia...

Powodzenia, sukcesów i wyznaczania sobie kolejnych celów w życiu. I ich realizacji.
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha,
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i losu przyjaznego!
Aby się Wam spełniało smiling smiley

Re: Życzenia Świąteczne

December 23, 2009 01:50PM

Niech to będzie wątek życzeniowy dla wszystkich, którzy chcieliby złożyć życzenia innym. Dołączam jako pierwszy - również wszystkiego najlepszego z okazji Świąt!

December 23, 2009 02:04PM

Najlepsze życzenia świąteczne i noworoczne,dla wystkich travelowiczów-tych aktywnych i tych,którzy się jeszcze wahają.Mam nadzieję,że się przekonacie do aktywnego uczestnictwa w imprezach....warto!!!!

December 23, 2009 09:55PM

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!

No to się romantycznie zrobiłowinking smiley... A tym tam u góry czy na dole, sylwestrowym balangowiczom z Dusznik, super imprezy jeszcze życzę. Fajnie Wam... w Anglii ludzie coś nie bardzo się chcą integrować... A może po prostu to ja ich odstraszam, sam już nie wiem...eye rolling smiley

December 24, 2009 03:50PM

Tomek-dziękuję w imieniu całej ekipy.Masz gwarantowany toast za Twoje zdrowie i pomyślność.Następny będzie za wszystkich emigrantów...sam nim byłem za "komuny"-wiem jak to jest.Nie poddawaj się i organizuj nowe imprezy.

December 24, 2009 05:39PM

A ja Wam wszystkim życzę wielu łask Bożych, dużo zdrowia, pogody ducha, miłości, pomysłów na nowe ciekawe podróże i możliwości ich zrealizowania. Pozdrawiam
Ines

December 31, 2009 12:51PM

Jako że życzenia świąteczne to nie tylko te bożonarodzeniowe, ale i noworoczne, chciałabym w tym miejscu w imieniu naszej ekipy TravelFriends złożyć wszystkim TravelFriendom życzenia wszystkiego, co najlepsze na Nowy 2010 Rok. Aby był piękny, lepszy od mijającego roku i aby przyniósł Wam same najlepsze niespodzianki...

Serdeczności we wzajemnych kontaktach, życzliwości wobec innych tak samo, jak i wobec siebie, przyjaźni, miłości, uśmiechu na twarzy i w sercu i samych dobrych dni. Spełnienia marzeń i realizacji planów!thumbs up

Szczęśliwego Nowego Roku! smiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 12/31/2009 12:52PM by BeataTravelFriends.

April 04, 2010 12:38AM

"Wielkanocny zajączek przez pola pomyka. Wiosny jest symbolem - krajobraz rozkwita. Wpadł już do ogródka i choć tchu brakuje świąteczne życzenia szybko recytuje: Alleluja wesołego, pysznego święconego, dyngusa mokrego i spokoju wszelkiego."
życzy
Bożena

April 04, 2010 10:23PM

Z calego serca życzymy wszystkim Użytkownikom serwisu TravelFriends świąt pogodnych, spokojnych i pełnych radości. Smacznych jaj i wszystkimi barwami tęczy malowanych kraszaneksmiling smiley. Niech radość i szczęście pozostaną z Wami, a wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały. Lany poniedzialek niech Wam zaś przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa, urodzaju i szczęścia.

Zespół TravelFriends

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login