Travel
with Friends

Co robić w walentynki?

Posted by TravelFriend 
Re: Co robić w walentynki?

February 11, 2010 06:52PM

Zbyszek1
Ja wsiądę do pociągu i pojadę do Warszawy, by w poniedziałek rano zameldować się na egzaminie w pewnym Instytucie na Sobieskiego.

Będziesz w Warszawie w niedzielę? To może się spotkamy?

February 15, 2010 10:49AM

Po weekendowej ciszy wnioskuję, że wszyscy się kochali zamiast pisać na forum?winking smiley

February 15, 2010 11:13AM

Ja byłam na Avatarzesmiling smiley. Jeszcze przed wejściem do kina pomyślałam: "I takie badziewie idę oglądać"... Ale się okazało, że dało się toto zjeśćwinking smiley. Film, a raczej efekty podobały mi się. Głębi było jeszcze mniej niż się spodziewałamgrinning smiley, kolory tak barwne, że aż kiczowate, ale trzeba przyznać, że w 3D niektóre sceny wyglądały naprawdę niesamowicie...

February 15, 2010 06:53PM

W domu byłam, książkę czytałam, świat o mnie zapomniał, a ja o świecie... Dzień jak każdy inny był, szkoda trochę, ale...

February 15, 2010 09:51PM

A ja lepiłam pizzę i lody z plasto-ciasta
(moja 4-letnia siostrzenica przyjechała)

February 15, 2010 10:25PM

Walentynki spędziłem w Podkowie Leśnej gdzie w obecności 5 kotów uczyłem się do egzaminu, który dzisiaj zdałem. Przed chwilą lekko zawiany wróciłem do domu. Po wszystkim nie przeszkadzała mi jazda pociągiem, który był opóźniony 130 min.

February 16, 2010 11:01AM

Pochwal się, co to za egzamin, w którym koty uczestniczągrinning smiley

February 16, 2010 11:35PM

Zbyszek1
Walentynki spędziłem w Podkowie Leśnej gdzie w obecności 5 kotów uczyłem się do egzaminu, który dzisiaj zdałem. Przed chwilą lekko zawiany wróciłem do domu. Po wszystkim nie przeszkadzała mi jazda pociągiem, który był opóźniony 130 min.

GRATULACJE!!!

February 16, 2010 11:52PM

"

Edited 1 time(s). Last edit at 02/16/2010 11:54PM by Zbyszek1.

February 16, 2010 11:53PM

Desiree
Pochwal się, co to za egzamin, w którym koty uczestniczągrinning smiley
"Pierwsze pięć minut kontaktu z pacjentem psychiatrycznym"

February 17, 2010 10:23AM

Ja chyba muszę jednak przestać pisać z pracy... Albo kawę pić rano częściej...confused smiley Bo czasem szybko się coś przeczyta, jeszcze szybciej skojarzy i potem wychodzą jakieś szaleństwasmiling smiley. Myślałam o "kotach" takich jak w wojskusmiling smiley i zastanawiałam się, co to mógł być za egzamin... a Ty najwyraźniej prawdziwe 5 futrzaków miałeś do towarzystwasmiling bouncing smiley... Grunt, że egzamin zaliczony, gratulujęsmiling smiley.

A ja idę już teraz zrobić sobie kawkę, na wszelki wypadekwinking smiley.

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login