Travel
with Friends

Planowanie nowych imprez Gogobo1 i Przyjaciół

Posted by TravelFriend 
Re: Narty w masywie Śnieżnika

January 29, 2010 03:18PM

Z kolei w "Faktach i fikcjach" ukaże się artykuł na całą stronę, a w "Detektywie" zamieszczą makabryczne zdjęcia.confused smiley

January 29, 2010 04:30PM

Iwona1MB
Z kolei w "Faktach i fikcjach" ukaże się artykuł na całą stronę, a w "Detektywie" zamieszczą makabryczne zdjęcia.confused smiley
Makabrycznie to było...jak mnie prądem popieściło w "saunie"....w okolicach obu kolansmiling smiley

January 29, 2010 06:42PM

gogobo1

suma
Mnie też pasuje koniec lutego. Ale kto tu organizatorem - Iwa, Piotrek czy Jarek ? I koniecznie niech będzie trasa dla nart biegowych.smiling bouncing smiley
Faktycznie musimy ustalić terminy-ja załatwiam imprezę karnawałową w moich okolicach z wyżerką,muzyką,nartami i aquaparkiem w dniach 26-28.02.We wtorek mam mieć potwierdzenie rezerwacji noclegów-muszę wiedzieć co robic.
Wpisuję się na Twoją imprezę, a moją przesuwam na później thumbs up

January 29, 2010 07:39PM

gogobo1

suma
Mnie też pasuje koniec lutego. Ale kto tu organizatorem - Iwa, Piotrek czy Jarek ? I koniecznie niech będzie trasa dla nart biegowych.smiling bouncing smiley
Faktycznie musimy ustalić terminy-ja załatwiam imprezę karnawałową w moich okolicach z wyżerką,muzyką,nartami i aquaparkiem w dniach 26-28.02.We wtorek mam mieć potwierdzenie rezerwacji noclegów-muszę wiedzieć co robic.
Jadęthumbs up

January 29, 2010 07:46PM

Iwa

suma

Proponuję założyć Komitet Organizacyjny zorganizowania imprezy grinning smiley i w tym celu zorganizować imprezę , w oparciu o bufet smileys with beer co by jak najszybciej organizator nam się wyłonił hot smiley

Suma , ale Ty nie zamierzasz ze Szczecina przybyć na biegówkach ?the finger smiley a po drodze zaliczyć Kraków ? hot smiley
Biegówki założę na miejscu. Ale może to by było lepsze niż pociągami, które czasami jadą w drugą stronę i z Wrocławia do Szczecina właśnie jadą przez Kraków.

January 29, 2010 09:28PM

gogobo1

Iwona1MB
Makabrycznie to było...jak mnie prądem popieściło w "saunie"....w okolicach obu kolansmiling smiley

Czyli przeszedłeś tzw. galwanizację, teraz rozumiem twoje cudowne ozdrowienie.the finger smiley

January 30, 2010 11:02AM

piotrek-1007

gogobo1

suma
Wpisuję się na Twoją imprezę, a moją przesuwam na później thumbs up
Chociaż znam te okolice,ale z Wami zawsze.Pisze sięthumbs up

January 28, 2010 02:07PM

U nas w Karkonoszach spadł fantastyczny śnieg...może przetestujemy trasy w Spindlerowym Młynie lub Rokytnicy w połowie lutego? Jadę na rekonesans... ktoś ma ochotę na szybkie i spontaniczne narty w najbliższy weekend?

January 28, 2010 05:46PM

gogobo1
U nas w Karkonoszach spadł fantastyczny śnieg...może przetestujemy trasy w Spindlerowym Młynie lub Rokytnicy w połowie lutego? Jadę na rekonesans... ktoś ma ochotę na szybkie i spontaniczne narty w najbliższy weekend?
W piątek mam niestety ważną imprezę-ale chętnie pojadę sobota-poniedziałek,wtorekthumbs up

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login