Planowanie nowych imprez Gogobo1 i Przyjaciół
Posted by TravelFriend
January 29, 2010 03:18PM
Z kolei w "Faktach i fikcjach" ukaże się artykuł na całą stronę, a w "Detektywie" zamieszczą makabryczne zdjęcia.
January 29, 2010 04:30PM
Makabrycznie to było...jak mnie prądem popieściło w "saunie"....w okolicach obu kolan
Iwona1MB
Z kolei w "Faktach i fikcjach" ukaże się artykuł na całą stronę, a w "Detektywie" zamieszczą makabryczne zdjęcia.
January 29, 2010 06:42PM
Wpisuję się na Twoją imprezę, a moją przesuwam na później
gogobo1
Faktycznie musimy ustalić terminy-ja załatwiam imprezę karnawałową w moich okolicach z wyżerką,muzyką,nartami i aquaparkiem w dniach 26-28.02.We wtorek mam mieć potwierdzenie rezerwacji noclegów-muszę wiedzieć co robic.
suma
Mnie też pasuje koniec lutego. Ale kto tu organizatorem - Iwa, Piotrek czy Jarek ? I koniecznie niech będzie trasa dla nart biegowych.
January 29, 2010 07:39PM
Jadę
gogobo1
Faktycznie musimy ustalić terminy-ja załatwiam imprezę karnawałową w moich okolicach z wyżerką,muzyką,nartami i aquaparkiem w dniach 26-28.02.We wtorek mam mieć potwierdzenie rezerwacji noclegów-muszę wiedzieć co robic.
suma
Mnie też pasuje koniec lutego. Ale kto tu organizatorem - Iwa, Piotrek czy Jarek ? I koniecznie niech będzie trasa dla nart biegowych.
January 29, 2010 07:46PM
Biegówki założę na miejscu. Ale może to by było lepsze niż pociągami, które czasami jadą w drugą stronę i z Wrocławia do Szczecina właśnie jadą przez Kraków.
Iwa
suma
Proponuję założyć Komitet Organizacyjny zorganizowania imprezyi w tym celu zorganizować imprezę , w oparciu o bufet
co by jak najszybciej organizator nam się wyłonił
![]()
Suma , ale Ty nie zamierzasz ze Szczecina przybyć na biegówkach ?a po drodze zaliczyć Kraków ?
January 29, 2010 09:28PM
gogobo1
Makabrycznie to było...jak mnie prądem popieściło w "saunie"....w okolicach obu kolan
Iwona1MB
Czyli przeszedłeś tzw. galwanizację, teraz rozumiem twoje cudowne ozdrowienie.
January 30, 2010 11:02AM
Chociaż znam te okolice,ale z Wami zawsze.Pisze się
piotrek-1007
Wpisuję się na Twoją imprezę, a moją przesuwam na później
gogobo1
suma
January 28, 2010 02:07PM
U nas w Karkonoszach spadł fantastyczny śnieg...może przetestujemy trasy w Spindlerowym Młynie lub Rokytnicy w połowie lutego? Jadę na rekonesans... ktoś ma ochotę na szybkie i spontaniczne narty w najbliższy weekend?
January 28, 2010 05:46PM
W piątek mam niestety ważną imprezę-ale chętnie pojadę sobota-poniedziałek,wtorek
gogobo1
U nas w Karkonoszach spadł fantastyczny śnieg...może przetestujemy trasy w Spindlerowym Młynie lub Rokytnicy w połowie lutego? Jadę na rekonesans... ktoś ma ochotę na szybkie i spontaniczne narty w najbliższy weekend?
Sorry, only registered users may post in this forum.

i w tym celu zorganizować imprezę , w oparciu o bufet
co by jak najszybciej organizator nam się wyłonił