Gdzie Ci się marzy wyjechać?
January 10, 2011 08:14PM
Ja mam plan w tym roku odwiedzić Borneo - najciekawsze miejsca części Malezyjskiej i Indonezyjskiej. Kilka najciekawszych wysp
Wulkany na wyspie Jawa , Warany z Komodo , Sulawesi , nurkowanie na Sipadan ..... Może Wy polecicie jakieś ciekawe miejsca, warte odwiedzenia w tamtych okolicach ?
Edited 1 time(s). Last edit at 01/10/2011 08:16PM by markoo.
January 13, 2011 03:57PM
Damy i dżentelmeni o pieniądzach co prawda nie rozmawiają, ale moja pierwsza myśl to to, że taki wyjazd musi kosztować fortunę
January 13, 2011 06:05PM
Jeśli masz na myśli mój wyjazd to nie wiem ile będzie kosztował . Czas wyjazdu to około 45 dni, noclegi raczej od 10 do 25 dolarów za noc od osoby, nurkowania i codzienne wieczorne siedzenie w knajpach są najdroższe
Przelot jakieś 3 tys, tam na miejscu przeloty nie są drogie, Myślę że pomiędzy 15 a 20 tys zł to na wszystko starczy i niczego sobie nie żałując, korzystam z wszystkiego co mnie interesuje, nie lubię oszczędzać jak jestem na wakacjach. Wiem że można taniej lecz uważam że to co przeżyję i zobaczę tego nikt mi już nie odbierze- ale to plan na jesień, teraz w lutym to czas na deskę we Włoszech a w maju ( tez czekam z niecierpliwością )wyjazd na nurkowanie na Lofoty do Norwegi przepiękne miejsce z fajnym towarzystwem. Marzenia się realizują, wystarczy w nie wierzyć i dążyć do tego.