Travel
with Friends

Rozmnażanie - rozmowy Gogobo1

Posted by TravelFriend 
Re: Rozmnażanie - rozmowy Gogobo1

February 04, 2010 06:18PM

Ewa , autostopem , autostopem the finger smiley

February 04, 2010 10:06PM

A może by tak na wiosnę autostopem od gogoboo1 do Zbyszka1 i z powrotem ? smiling bouncing smiley

February 04, 2010 11:09PM

Odrobina szaleństwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

February 04, 2010 11:13PM

Ależ to by była fantastyczna przygoda smiling smiley tak przez środek Polski , takie małe zawody kto pierwszy dotrze i ilu pozyska przyjaciół smiling smiley A dla zwycięscy ufundowana nagroda przez TravelFriends smiling smiley

February 05, 2010 12:04AM

Iwa
Ależ to by była fantastyczna przygoda smiling smiley tak przez środek Polski , takie małe zawody kto pierwszy dotrze i ilu pozyska przyjaciół smiling smiley A dla zwycięscy ufundowana nagroda przez TravelFriends smiling smiley

Ale chyba nie taki autostop?

February 05, 2010 12:23AM

Iwona1MB
Odrobina szaleństwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Jeżeli z Wami, to mogę tak szaleć hot smiley. Kierowcy drżyjcie the finger smiley

February 05, 2010 03:18PM

Ale wcześniej w Libercu. Cityewa a może by tak druga lekcja tańca ... , albo tańca ... na nartach. Damy radę.hot smileyhot smileyhot smiley

February 05, 2010 09:52PM

Jasne Iwonka grinning smiley Ja dam lekcje bellydance a Ty latino i będzie super hot smiley. Na nartach, hmmm... raczej nie... bo wtedy musiałabym zrezygnować z tańca i wszelkich wyjazdów.

February 05, 2010 09:59PM

Ale, ale, tak a'propo basenów Babilon w Libercu grinning smiley. Swego czasu kiedy tam byłam, to była tam taka cześć basenu ( pewnie nadal jest) gdzie damska górna część odzieży ochronnej the finger smiley lądowała prawie na brodzie hot smiley. I jak myślicie kto miał najlepszy ubaw?

February 06, 2010 09:04AM

w sharm al sheikh byłam w aqua parku gdzie b yło kilkanaście przeróżnych zjeżdzalni , 3 były prawie pod kątem 45st. oczywiście nie byłabym jolka gdybym nie zjechała ....to była jazda z dolnej cześci kostiumu robiły sie stringi hehe

February 06, 2010 10:30AM

To napiszcie w co się ubrać na te baseny , bo jak czytam to mam wątpliwości eye popping smiley może od razu w nartach wskoczymy bo basenu , a jazdę równoległą przerobimy na zjeżdżalni , kask też obowiązkowy , bo jakby ktoś mi wjechał na głowę eye popping smiley ale co z kijkami ? eye popping smiley zostawiamy w przebieralni ?smoking smiley

February 06, 2010 10:50AM

Z kijkami na basen nie wpuszczą wiec trzeba je zostawić w szatni tylko nie wiem czy szafki sa wystarczająco wysokie żeby je tam upchać confused smiley

February 06, 2010 09:46PM

Strojami nie musicie się martwić, gdyż 27.02.2010 w Babilonie jest party naturystów od godziny 18smiling smiley
W strojach was chyba nie wpuszczą.
Gogobo1 chyba specjalnie ten termin wybrał i nic wam o tym nie mówismiling smileysmiling smiley

Ale wiecej nie piszę, bo jeszcze się ktoś wystraszy, zrezygnuje z wyjazdu i Gogobo1 będzie miał do mnie pretensjesmiling smileysmiling smiley

February 06, 2010 09:48PM

janusz
Strojami nie musicie się martwić, gdyż 27.02.2010 w Babilonie jest party naturystów od godziny 18smiling smiley
Gogobo1 chyba specjalnie ten termin wybrał i nic wam o tym nie mówismiling smileysmiling smiley

Ale wiecej nie piszę, bo jeszcze się ktoś wystraszy, zrezygnuje z wyjazdu i Gogobo1 będzie miał do mnie pretensjesmiling smileysmiling smiley

Janusz to dlatego nie jedziesz na tą impreze??

February 06, 2010 09:55PM

Chętnie bym jechał, ale wszystkie soboty i niedziele w lutym i marcu mam zajęte. Na szkolenie chodzę.

February 06, 2010 09:59PM

janusz

Akurat tego nie wiedziałem...a to całkiem niezła atrakcjagrinning smiley.,ale my na tą godzinę mamy zaplanowanypowrót...No chyba,że....

February 06, 2010 10:00PM

ok poczekamy do kwietnia wtedy wszystko nadrobisz a moze na imprezie u Zbyszka ?? zapowiada sie ciekawie i bedzie troche cieplej

February 06, 2010 10:11PM

Od kwietnia może nadrobięsmiling smiley

A więcej o imprezie w Babilonie na stronie
[naturista.cz]

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login