Travel
with Friends

Dzień dobry!

Posted by Tornado 
Re: Dzień dobry!

February 22, 2010 06:25PM

Hejwinking smileyWitam wszystkich.

February 22, 2010 08:15PM

Hej hej, dobry wieczórwinking smiley

April 15, 2010 10:21AM

Widzę, że tymczasem to się z mojego "dzień dobry" cały wątek powitalny zrobił. Fajnie, że się mogłem przysłużyć szanownemu gronu na Travelfriends smiling smiley

December 30, 2010 10:20AM

A ja powiem dziś wszystkim "Dzień dobry" mimo że jestem na tym portalu juz od dłuższego czasu, za to witam się dziś na przekór pogodzie mglisto-deszczowej, która otula moje miasto od samego rana...cool smiley

December 30, 2010 11:09AM

Świnia ze mnie. Nie przywitałem się z Wami smiling smiley Więc mówię to iście w czesiowskim stylu "Dzieńdobry"!

December 30, 2010 09:35PM

Skoro tak oficjalnie to tez chciałbym się przywitać i jeśli pozwolicie rozglądnąć się co jest grane na tym forum smiling smiley

December 31, 2010 12:00PM

Astroman, ja podobnie jak Ty, postanowiłam częściej zaglądać na forum i mam nadzieję, że mnie przygarniecie do Waszego gronasmiling smiley Chciałabym jeszcze dopełnić pewnych formalnoścismiling smiley ...dzień dobry Wszystkimsmiling smiley.

December 31, 2010 07:41PM

Dzień dobrysmiling smiley. Bo i ja do tej pory jakoś się nie przywitałamsmiling smiley. W ogóle widzę, że dużo nas na tym portalu, a jakoś mało nas się tutaj objawiawinking smiley. No to czas na zmiany, co?winking smiley Ja na przyszły rok mam tyle planów i marzeń, a wszystko do spełnienia...smiling smiley

January 03, 2011 10:46AM

Dzień dobrysmiling smiley Wszystkim życze miłego dnia.

January 03, 2011 02:57PM

Dzień dobry!winking smiley U mnie dziś wolny, więc dobry podwójniegrinning smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login