Travel
with Friends

Dzień dobry!

Posted by Tornado 
Dzień dobry!

February 04, 2010 10:52AM

Pomyślałem, że się przywitam, bo nowy tu jestem (w sensie: w konspiracji byłem do tej pory cool smiley), a że moja mieścina z dala od reszty świata leży, to pewnie będę potrzebował trochę więcej czasu niż większość z Was, żeby się zakolegować i na jakąś letnią imprezę przygotować.
Więc: DZIEŃ DOBRY Wam wszystkim!

Re: Dzień dobry!

February 04, 2010 10:58AM

DZIEŃ DOBRY !

February 04, 2010 11:00AM

Znaczy - sam nie jestem... No to dobry początek faktyczniesmiling smiley

February 04, 2010 01:35PM

O jak miło. Witaj. Myślę, że mimo groźnie brzmiącego niku nie zrobisz nikomu krzywdy jak przelecisz po forum.spinning smiley sticking its tongue out

February 04, 2010 02:29PM

Witaj i od razu zapraszam Ciebie na nasze imprezy-"sanki,narty,aquapqrk" i "rejs jachtem-Chorwacja"-właśnie wysłałem Ci zaproszenia.

Edited 1 time(s). Last edit at 02/04/2010 02:30PM by gogobo1.

February 04, 2010 05:10PM

Tornado
Pomyślałem, że się przywitam, bo nowy tu jestem (w sensie: w konspiracji byłem do tej pory cool smiley), a że moja mieścina z dala od reszty świata leży, to pewnie będę potrzebował trochę więcej czasu niż większość z Was, żeby się zakolegować i na jakąś letnią imprezę przygotować.
Więc: DZIEŃ DOBRY Wam wszystkim!

Witaj i miłej zabawysmiling bouncing smiley

February 04, 2010 05:57PM

Hallo!! Witam grinning smiley

February 04, 2010 07:00PM

O witam, witamsmiling smiley, dzięki za miłe przyjęciesmiling smiley. Chociaż... jak przeczytałem o tym przeleceniu... to się zacząłem zastanawiać, czy to na pewno forum dla podróżników..........cool smiley
A tak naprawdę to nicka dobrałem, żeby dodać sobie animuszu, bo w naturze to jestem łagodny jak baranek smiling smileysmiling smileysmiling smiley

February 04, 2010 09:01PM

No dobra - przeszło a nie przeleciało tornado. To tango niegramatyczne. Pewnie Iwa znajdzie piosenkę.

February 04, 2010 11:00PM

A to może i ja oficjalnie się przywitam przy okazji... Bo ja też nowy... No, na forum w każdym razie nowysmiling smiley

February 04, 2010 11:11PM

Panowie to piosenka na mily początek znajomości od Komitetu Powitalnego

February 05, 2010 12:16AM

Cześć Roder grinning smiley. Ciesze się, ze dołączyłeś do nas, na forum hot smiley

February 05, 2010 12:20AM

Tornado
O witam, witamsmiling smiley, dzięki za miłe przyjęciesmiling smiley. Chociaż... jak przeczytałem o tym przeleceniu... to się zacząłem zastanawiać, czy to na pewno forum dla podróżników..........cool smiley
A tak naprawdę to nicka dobrałem, żeby dodać sobie animuszu, bo w naturze to jestem łagodny jak baranek smiling smileysmiling smileysmiling smiley

Tornado grinning smiley przechodź, przelatuj... co wolisz, byleś był przyjazny hot smiley

February 05, 2010 02:18AM

Witam, i mam nadzieję być miło przyjętą smiling smiley

February 05, 2010 12:18PM

Dzień dobry dzisiajsmiling smiley. Mila, tu w ogóle jest miło... Chyba że akurat coś się komuś pomiesza. Witaj więc miło, Mila i witajcie Wy, Panowie, też, bo widzę, że jak faceci, to już tylko same kobiety tu się udzielajątongue sticking out smiley

February 05, 2010 02:27PM

Dobry, dobrywinking smiley. U mnie dziś stopnie wysoko na plusie i wiosna w powietrzu, więc bardzo dobry dzień...

February 06, 2010 12:05AM

Dzień dobry ,a właściwie to już dobry wieczór ,pozdrawiam wszystkich

February 06, 2010 02:31PM

jolkajolka

hehe, fajne... Najbardziej podoba mi sie to wypadające oczkotongue sticking out smiley

February 06, 2010 03:56PM

Tornado

jolkajolka

hehe, fajne... Najbardziej podoba mi sie to wypadające oczkotongue sticking out smiley

szukałam czegoś odpowiedniego do twojego niku ciesze sie, ze trafiłam w klimat tornadacool smiley

February 22, 2010 02:58PM

Postanowiłem na częściej dołączyć do Waszego miłego grona na forum, więc witam piękne Panie i Panów też witamwinking smiley. Dzień dobry.

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login