Dzień dobry!
February 04, 2010 10:52AM
Pomyślałem, że się przywitam, bo nowy tu jestem (w sensie: w konspiracji byłem do tej pory
), a że moja mieścina z dala od reszty świata leży, to pewnie będę potrzebował trochę więcej czasu niż większość z Was, żeby się zakolegować i na jakąś letnią imprezę przygotować.
Więc: DZIEŃ DOBRY Wam wszystkim!
February 04, 2010 11:00AM
Znaczy - sam nie jestem... No to dobry początek faktycznie
February 04, 2010 01:35PM
O jak miło. Witaj. Myślę, że mimo groźnie brzmiącego niku nie zrobisz nikomu krzywdy jak przelecisz po forum.
February 04, 2010 02:29PM
Witaj i od razu zapraszam Ciebie na nasze imprezy-"sanki,narty,aquapqrk" i "rejs jachtem-Chorwacja"-właśnie wysłałem Ci zaproszenia.
Edited 1 time(s). Last edit at 02/04/2010 02:30PM by gogobo1.
February 04, 2010 05:10PM
Tornado
Pomyślałem, że się przywitam, bo nowy tu jestem (w sensie: w konspiracji byłem do tej pory), a że moja mieścina z dala od reszty świata leży, to pewnie będę potrzebował trochę więcej czasu niż większość z Was, żeby się zakolegować i na jakąś letnią imprezę przygotować.
Więc: DZIEŃ DOBRY Wam wszystkim!
Witaj i miłej zabawy
February 04, 2010 07:00PM
O witam, witam
, dzięki za miłe przyjęcie
. Chociaż... jak przeczytałem o tym przeleceniu... to się zacząłem zastanawiać, czy to na pewno forum dla podróżników..........
A tak naprawdę to nicka dobrałem, żeby dodać sobie animuszu, bo w naturze to jestem łagodny jak baranek 

February 04, 2010 09:01PM
No dobra - przeszło a nie przeleciało tornado. To tango niegramatyczne. Pewnie Iwa znajdzie piosenkę.
February 04, 2010 11:00PM
A to może i ja oficjalnie się przywitam przy okazji... Bo ja też nowy... No, na forum w każdym razie nowy
February 04, 2010 11:11PM
Panowie to piosenka na mily początek znajomości od Komitetu Powitalnego
February 05, 2010 12:16AM
Cześć Roder
. Ciesze się, ze dołączyłeś do nas, na forum 
February 05, 2010 12:20AM
Tornado
O witam, witam, dzięki za miłe przyjęcie
. Chociaż... jak przeczytałem o tym przeleceniu... to się zacząłem zastanawiać, czy to na pewno forum dla podróżników..........
![]()
A tak naprawdę to nicka dobrałem, żeby dodać sobie animuszu, bo w naturze to jestem łagodny jak baranek
Tornado
przechodź, przelatuj... co wolisz, byleś był przyjazny
February 05, 2010 12:18PM
Dzień dobry dzisiaj
. Mila, tu w ogóle jest miło... Chyba że akurat coś się komuś pomiesza. Witaj więc miło, Mila i witajcie Wy, Panowie, też, bo widzę, że jak faceci, to już tylko same kobiety tu się udzielają
February 05, 2010 02:27PM
Dobry, dobry
. U mnie dziś stopnie wysoko na plusie i wiosna w powietrzu, więc bardzo dobry dzień...
February 06, 2010 12:05AM
Dzień dobry ,a właściwie to już dobry wieczór ,pozdrawiam wszystkich
February 06, 2010 02:31PM
jolkajolka
hehe, fajne... Najbardziej podoba mi sie to wypadające oczko
February 06, 2010 03:56PM
Tornado
jolkajolka
hehe, fajne... Najbardziej podoba mi sie to wypadające oczko
szukałam czegoś odpowiedniego do twojego niku ciesze sie, ze trafiłam w klimat tornada
February 22, 2010 02:58PM
Postanowiłem na częściej dołączyć do Waszego miłego grona na forum, więc witam piękne Panie i Panów też witam
. Dzień dobry.