Travel
with Friends

Wakacje 2010 - jakie macie plany?

Posted by Roder 
Wakacje 2010 - jakie macie plany?

February 15, 2010 01:45PM

Co planujecie robić w tym roku w wakacje? Ja myślę o wyjeździe dla singli w jakimś "standardowym" ciepłym kraju typu Egipt na przykład... Chciałbym odpocząć, wybyczyć się za przeproszeniemsmiling smiley, zrelaksować... Szukam, szukam, jeszcze nie znalazłem oferty, więc nie wiem, co z tego w końcu będzie, może plany trzeba będzie zmienić. A gdzie Wy chcecie jechać w Anno Domini 2010?

Re: Wakacje 2010 - jakie macie plany?

February 15, 2010 07:11PM

Tak naprawdę... to nieśmiało marzę o Tajlandii... ale nie wiem, czy dam radę w tym roku, bo jakieś tam zobowiązania domowe są, rodzinę w Polsce też czasem trzeba odwiedzićsmiling smiley... Ale zbieram się z tą myślą, może coś się uda... Ostatnio znajoma opowiadała, jak tanio udało jej się kupić bilety właśnie do Tajlandii, przy czym ma o tyle szczęście, że to był jej cały koszt podróży, bo w Tajlandii ma siostrę i za lokum płacić nie musiała...
Smaczku mi narobiłasmiling smiley.

February 15, 2010 09:36PM

Może Szkocja dzika i niedostępnawinking smiley

February 16, 2010 11:37AM

Tak... Szkocja... zawsze mnie pociągała, szczególnie te zamki, historia i legendy. Może w przeszłym życiu żyłam w Szkocji grinning smiley?
Ale to chyba jeszcze nie pora na Szkocję bo w tym roku wybieram się nad morze. Morze, słońce, jacht i fajni ludzie - zapowiada się nieźle. A w lecie, może na tydzień w góry, w Sudety - One są takie.... piękne i zdecydowanie lepsze niż jakiekolwiek morze.

February 16, 2010 12:39PM

Jak dobrze pójdzie, to Nowy Jork hot smiley

February 18, 2010 10:34PM

Może uda mi się wpaść na San na Muchowe Mistrzostwa Świata. Co prawda łowienie ryb na wyścigi nie bardzo mnie fascynuje, ale warto by było podpatrzeć mistrzów w akcjismiling smiley.

April 15, 2010 10:24AM

Nie jestem wędkarzem, ale jak by nie patrzeć mieszkam w okolicy, więc co nieco się słyszało o mistrzostwach. Jak chcesz przyjechać, to chyba się powinieneś spieszyć z rezerwacją noclegu, bo to już w czerwcu i słyszałem, że obłożenie już jest spore.

June 18, 2010 05:08PM

W tym roku Kreta i objazdowo po Chorwacji..;-))) juz nie mogę się doczekaćsmiling bouncing smiley odliczamy dni...a marzę o Australii i Nowej Zelandii- kiedyś się spełniwinking smiley

June 23, 2010 06:53PM

..

Edited 2 time(s). Last edit at 06/23/2010 07:18PM by KasiaLodz35.

June 23, 2010 06:56PM

Hej
Mamy grupkę singli , jesteśmy po 1-ym spotkaniu , pół z nas nie zna się ....ale jak masz chęć dołącz.....Teraz chyba Polskie morze nam zostało...ale w Swinoujsciu jest db baza wypadowa promowa i tanio do Danii i tp ....oraz wiele się dzieje ....Blisko Niemycy...Na inne wyjazdy piszemy się może z Tobą...
Takie to mamy plany ....ale podlegają zmianom jak jesteś innowacyjny......
Nasze ogłoszenie ,no niektórzy z dziećmi są......jak w zakładce imprezy...

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login