Travel
with Friends

Wesołych Świąt hot smiley

Posted by Tomek 
Wesołych Świąt hot smiley

December 28, 2010 04:44PM

Niestety ze smutkiem donieść muszę ż e sposoby tradycyjnej polskiej medycyny naturalnej (spirytus z pieprzem) w połączenio ze sposobani tradycyjnej medycynu dalekowschodniej (spirytus z imbirem) ,którymi siękuruję ,nie zdołały powstsrzymać choroby confused smiley ...chyba wzrosła mi gorączka, bo zaczymam tracić ostrość widzenia i kooordynację ruchów ....pragnę więc zawczasui życzyć wszystkim Travelfriendom wesołych,radosnych pogodnych Świąt i szanpańskiej ,szalonej zabawy sylwesrtowej!!! hot smiley hot smileyhot smiley Wesołych Świat i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!! hot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smiley

Re: Wesołych Świąt hot smiley

December 28, 2010 08:52PM

Tomek, tak sobie myślę, że są dwie możliwości tłumaczące założenie przez Ciebie tego wątku:

pierwsza to taka, że gorączka, która Cię dopadła, niepostrzeżenie przeszła już w malignę skutkującą nie tylko traceniem ostrości widzenia i zaburzeniem koordynacji ruchów, ale także lekką utratą poczucia rzeczywistości i czasu. Tej tezie przeczy jednakowoż fakt złożenia przez Ciebie życzeń szampańskiej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Rokugrinning smiley Oczywiście nie wdaję się w rozważania, czy składając życzenia wesołych świąt, być może objąłeś swoją pamięcią greckokatolickich i prawosławnych użytkowników portalu TravelFriendsthe finger smiley

Druga moja myśl, która błąka mi się po głowie, jest jednak taka, że liczba błędów popełnionych przez Ciebie w poście jest zaskakująco wysoka w stosunku do wielu Twoich poprzednich wpisów (które - możesz być pewien - dobrze pamiętamthumbs up), co z jednej strony może być zwyczajną podpuchą mającą utwierdzić nas w przekonaniu o traceniu przez Ciebie ostrości widzenia i koordynacji ruchów, a z drugiej - zawoalowanym przekazem, że sposoby polskiej medycyny naturalnej w połączeniu ze sposobami tradycyjnej medycyny dalekowschodniej jednak przynoszą jakieś efekty i dopiero się rozkręcaszhot smileyhot smileyhot smiley

Tak czy inaczej - przepijam do Ciebie tradycyjnym polskim tyskim, życząc rychłego powrotu do zdrowiasmileys with beer

December 29, 2010 01:27AM

smiling bouncing smiley Hahaha, chłopaki,uśmiałam się dzięki Wam smiling bouncing smiley. Tomek, dużo zdrowia Ci życzę, kuruj się, bo sylwester za pasem i szkoda go przeleżeć w łóżku z gorączką. A Ty Martineiro bardzo ładnie dokonałeś rozbioru zdańgrinning smiley, ja ostatni raz robiłam to na maturze z polskiegowinking smiley.

Edited 1 time(s). Last edit at 12/29/2010 01:27AM by Travelka.

December 29, 2010 01:39AM

Absolwent filologii polskiej, czyli z wprawą w rozbieraniugrinning smiley, dziękuje za słowa uznania i kłania się po staropolsku, czapką do ziemismiling smiley

December 29, 2010 01:51AM

Hahaha, niezła reklamaspinning smiley sticking its tongue out... A właściwie to chyba mi się jakoś tak skojarzyło... [zarumieniona oczęta spuściła zawstydzona] No w każdym razie szok poza tym, że o tej porze jeszcze tu ktoś poza mną siedzi i czytasmiling bouncing smiley

December 29, 2010 01:57AM

Ano siedzi i czyta, i czasem nawet jeszcze coś napiszewinking smiley No ale trzeba oddać Tomkowi, co Tomkowe - nie byłoby mojego rozbioru, gdyby nie jego post, dający duże pole do popisusmiling bouncing smiley

December 29, 2010 02:09AM

A ja już sił nie mam na czytanie ani pisanie... Zmogło mnie... Spać idę... Niniejszym więc dobranoc mówię i miłych, kolorowych snów życzęwinking smiley

December 29, 2010 08:18PM

Skrobnę coś, właściwie cokolwiek, bo być może po Twoim nocnym pożegnaniu ktoś zainteresowany mógł sobie pomyśleć, że nie można pisać w tym wątku, ponieważ został on zamkniętygrinning smiley

PS
Tomek, wyzdrowiałeś dzięki cudownej miksturze czy nie chcesz wyzdrowieć i nadal się kurujesz?eye rolling smiley

December 29, 2010 11:06PM

Siemka Martineiro! Jednak medycyna naturalna jest po prostu niezawodna! Gorączka minęła mi dzisiaj koło południa, niestety pozostały skutki uboczne: wyraz twarzy starego basseta i smak w ustach, jakbym całą noc żuł stare trampki wodza Apaczów... Za to po chorobie ani śladu!!! hot smileyhot smileyhot smiley

Dzięki za troskę Tobie i Travelce dzięki za troskę, a medycynie naturalnej dzięki za powrót do świata żywychsmiling smiley. A co do życzeń, to się kurde nie czepiaj spinning smiley sticking its tongue out... Chory byłem, nie??? the finger smiley Poza tym może ja miałem na myśli Święta Wielkanocne??? tongue sticking out smiley

December 30, 2010 12:24AM

No wiesz jak to jest: dopiero co zewsząd płynęły bożonarodzeniowe życzenia różnego pokroju - jedne ambitne autorsko, drugie przeklejonegrinning smiley - to człowiek siłą rzeczy omotany i tylko jedne święta mu w głowieeye rolling smiley A przecież już za chwileczkę, już za momencik Nowy Rok i Trzech Króli, a to też święta, no nie??? I życzenia wesołych świąt jak znalazł, więc jednak myślę sobie, że niektórzy to nawet w pełnym zdrowiu nie piszą choć w połowie tak sensownie jak Ty w chorobiewinking smiley W każdym razie miło widzieć Cię w dobrej formie i czytać Twoje niebanalne porównania, które Homer, gdyby żył w dzisiejszych czasach, to pewnie spisywałby do kajecikasmiling bouncing smiley

Kurde, jak tak pomyśleć, to w sumie założyłeś wątek uniwersalny, niezniszczalny niczym RoboCop - przeca co i rusz są jakieś święta, i życzyć sobie można, żeby wesołe byłyhot smileyhot smileyhot smiley

December 30, 2010 10:00AM

A to z kolei zgadza się z moją tezą, że każdy powód jest dobry do tego, żeby świętowaćsmiling smiley. Nieważne, co, jak i kiedy - ważne, żeby było wesoło i żeby się dobrze bawićsmiling smiley

December 30, 2010 11:55AM

Desiree, a tak a propos świętowania, to spędzałaś Boże Narodzenie w Polsce? Czy może miałaś taki zamiar, ale został udaremniony przez wszechobecną(?) zimę i sytuację w ruchu lotniczym? Czy może nie miałaś takiego zamiaru...

December 30, 2010 12:38PM

Zostałam w Angliismiling smiley. Właściwie nawet nie dlatego, że była zima (piszę "była", bo od 3 dni deszcz pada non stop, a dziś dodatkowo jeszcze mgła jest wszechogarniającasmiling smiley), ale za mało miałam wolnego, żeby jechać do Polski, a potem wracać do UK. Szefostwo w tym roku stwierdziło, że mnie potrzebuje do ostatniego dnia, a ja - uległa istota - zgodziłam się... No to mam za swoje i siedzę przez te święta tutajsmiling smiley.

December 30, 2010 11:18PM

Biorąc pod uwagę moje jutrzejsze już wczesnopopołudniowe przemieszczanie się na domóweczkę i wynikającą z tego faktu oraz z lawiny późniejszych wydarzeń abstynencję (komputerowątongue sticking out smiley), chciałbym zawczasu (wzorem klasyka Tomkaspinning smiley sticking its tongue out) życzyć Wam, sympatycznym i niehałaśliwym na pokaz off-travelowiczom z drugiego obieguwinking smiley, sympatycznego spędzenia czasu podczas sylwestra (jeśli "Sylwestra", to nie wiem czemu, ale zawsze kojarzy mi się z kotem Sylwestremgrinning smiley). Niezależnie od tego, czy będziecie na wypasionym balu sylwestrowym, czy w klubiku lub na domówce z przyjaciółmi, czy na sylwestrze pod chmurką, czy pod kołderką z butelką wina będziecie uskuteczniać NOT* - "ważne, żeby było wesoło i żeby się dobrze bawić", jak stwierdziła powyżej Desiree. Bo to jest ten czashot smiley Wszystkiego dobrego w nowym roku!smiling smiley

*Nocne Oglądanie Telewizji

December 31, 2010 07:49PM

martineiro
W każdym razie miło widzieć Cię w dobrej formie i czytać Twoje niebanalne porównania, które Homer, gdyby żył w dzisiejszych czasach, to pewnie spisywałby do kajecikasmiling bouncing smiley

Kurde, jak tak pomyśleć, to w sumie założyłeś wątek uniwersalny, niezniszczalny niczym RoboCop - przeca co i rusz są jakieś święta, i życzyć sobie można, żeby wesołe byłyhot smileyhot smileyhot smiley

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....grinning smiley..................................................... Martineiro.................................................... TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......................................................................................................................(długo, długo nic)
..........................................................................................................
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (jeszcze dłużej nic)........................................... i .................................TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................................................

No kurde lubię Cię, chłopie, noooooohot smileyhot smileyhot smiley

January 02, 2011 07:50PM

Niedawno wróciłem z sylwestrowo-weekendowej imprezki hot smileyhot smileyhot smiley i ze skruchą przyznaję, że na tę chwilę nie jestem w stanie stworzyć zawiłych fraz i wyszukanych konstrukcji, więc napiszę tylko, że też Cię lubię hot smileyhot smileyhot smiley

January 03, 2011 03:35PM

Martineiro, nie wysilaj się! tylko się, chłopaku, nie wysilaj! Myślę, że intelektualne konwersacje i rozrywki, którymi obarczałeś swój świetlisty umysł w tę sylwestrową noc, a które zaowocowały niemożnością tworzenia bardziej zawiłych fraz, mocno musiały wyczerpać pokłady erudycji i energii myślowej i wymagają one długiej i głębokiej rekonwalescencji, aby znów światło Twego umysłu mogło na nowo rozbłysnąć pełnym blaskiem, opromieniając nas lekkością fraz i świeżością dowciputhe finger smileyhot smiley

P.S. Z niecierpliwością czekał będę na koniec Twojej umysłowej rekonwalescencjithumbs upsmileys with beer

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login