Travel
with Friends

Szczęśliwego Nowego Roku 2011

Posted by TravelFriend 
Szczęśliwego Nowego Roku 2011

December 31, 2010 09:23AM

Aby ten Rok przyniósł wspaniałe niespodzianki
Abyście dotarli do miejsc, o których dotąd tylko marzyliście,
Abyście zdobyli to, co dotychczas nieosiągalne się wydawało...
Zdrowia, siły i wytrwałości
Osiągnięcia stanu, który Szczęściem się nazywa,
Uśmiechów i radości w każdym dniu Nowego 2011 Roku,
Realizacji planów,
Wyznaczania nowych szlaków i podążania nimi bez przeszkód,
Pogodnego spojrzenia na codzienność
I lekkości w spojrzeniu na to, co nas otacza na codzień,
Dystansu,
Poczucia, że realizujecie samych siebie
I świadomości, że każdy kolejny dzień jest dniem zyskanym
Pewności, że podążacie właściwym torem,
Zdobywania szczytów
Wszystkiego, co najlepsze dla Was! Dla Ciebie...

Serdeczne życzenia na Nowy - 2011 - Rok

Składa ekipa TravelFriends

Re: Szczęśliwego Nowego Roku 2011

December 31, 2010 08:12PM

Piękne życzenia, ekiposmiling smiley. To ja się też dołączamsmiling smiley Niech ten Nowy Rok przyniesie nam szczęście i spełnienie marzeń. I... chciałabym w tym 2011 pojechać gdzieś w jakieś piękne miejsce... Mówią, że rzeczy napisane lub wypowiedziane głośno spełniają się, dlatego ja to właśnie piszę. Niech ten rok będzie dla mnie szczególny i niech się spełnia to, co piękne. A podróż... w jakieś wspaniałe, ciepłe, egzotyczne miejscesmiling smiley. W gruncie rzeczy za wiele do tej pory nie podróżowałam, od jakiegoś czasu mieszkam co prawda za granicą, ale mimo wszstko za wiele się do tej pory nie najeździłam. Mam nadzieję, że ten rok przyniesie mi więc pozytywne zmianysmiling smiley. Czego i sobie, i Wam życzęsmiling smiley

January 03, 2011 11:04AM

Ekipo, dziękuje za tak piękne życzeniawinking smiley jeśli choć część z tych rzeczy sie spełni będę mogła nazwać siebie szcześliwą osobą. Podobnie jak Travelka mam nadzieję, że ten rok przyniesie mi wiele pozytywnych zmiansmiling smiley Czego sobie i Wszystkim życzęsmiling smiley

January 03, 2011 03:13PM

Dzięki za śliczne życzenia, choć zeszłego roku w spełnianiu niespodzianek chyba nic u mnie nie przebije. Natomiast jeśli chodzi o to, co jeszcze może się zdarzyć, to ten rok zapowiada się baaardzo ciekawiesmiling smiley. Zakładam, że wszystko zdarzyć się może, a po ostatnim roku jestem nawet tego pewiensmiling smiley. Niech tylko to będą same pozytywy, to więcej mi do szczęścia nie trzeba.

January 04, 2011 11:01AM

Tomek, bardzo enigmatycznie to wszystko brzmiwinking smiley. A za życzenia też dziękuję, sobie i Wam wszystkim życząc ich spełnienia. Nic dodać, nic ująćsmiling smiley.

January 05, 2011 11:07PM

A ja coś dzisiaj dostałem i dedykuję to wszystkim Traveloviczom na dobry początek Nowego Rokusmiling smiley

Wywiad z niejakim Dr Paulo Ubiratan ze szpitala w brazylijskim Porto Alegreon

- Doktorze, cwiczenia aerobowe przedluzają zycie, prawda?

- Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyc okresloną ilosc razy.
Nie marnujmy więc tych uderzen na cwiczenia. Wszystko się przeciez zuzywa.
Twierdzenie, ze sport to zdrowie jest tak samo trafne, jak sugestia ze szybka jazda samochodem przedluzy jego sprawnosc.
Chcesz zyc dluzej? Zrob sobie sjestę!

- A co z mięsem? Czy rzeczywiscie dla zdrowia nalezy jesc jak najwięcej owocow i warzyw?

- Zastanowmy się nad logistyką pokarmu. Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda?
To przeciez rosliny. Zjedzenie befsztyka jest więc niczym więcej jak bardzo efektywnym wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu.
A ze nasze trawienie wspomaga jedzenie produktow zbozowych, od czasu do czasu warto tez posilic się drobiem.

- A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu?

- W zadnym wypadku! Wino robi się przeciez z owocow.
Z kolei brandy, czy koniak to przedestylowane wino, co oznacza nic więcej jak to, ze z wyjsciowych owocow zabiera się więcej wody,
aby czlowiek mogl je jeszcze lepiej wykorzystac. To po prostu skondensowane owoce. Z kolei piwo to produkt zbozowy. Trzeba je pic!

- Jakie są korzysci z regularnych cwiczen fizycznych?

- Tak jak juz mowilem: nie marnujmy serca. Nie nalezy naprawiac czegos, co nie jest zepsute.
Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikowac zycie, 15 minut seksu dziennie jest więcej niz wystarczające do utrzymania formy.

- A co ze smazeniami? Ostatnio mowi się duzo o ich szkodliwosci.

- Nie, jesli uzywamy oleju roslinnego. Produkty pochodzenia roslinnego są podstawą zdrowego zywienia.

- No, ale cwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu?

- Z tym tez trzeba uwazac. Bowiem intensywnie ruszane mięsnie mają przeciez tendencję do wzrostu. Zobaczmy na takie wieloryby.
Zywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, caly czas się ruszają i jakie są grube!
Poza tym pamiętajmy: zając caly czas biega, skacze, ale zyje maksymalnie 15 lat.
Z kolei zolw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i zyje nawet 450 lat.
Gdyby duzo chodzenia bylo zdrowe, to listonosze zyliby wiecznie!

- A co z czekoladą?

- Toz to kolejna roslina! Kakao jest wspanialym pokarmem powodującym uczucie szczęsliwosci. Jedzmy go jak najwięcej!

I pamiętajmy.....

Zycie nie powinno byc podrozą do grobu w trakcie ktorej tracimy czas na to, aby dotrzec do niego calo i zdrowo,
z atrakcyjnym, dobrze zachowanym cialem.
Znacznie lepiej poruszac się po tej drodze z piwem w ręku, z duzą iloscią seksu i nad grob dotrzec wycienczonym i zuzytym,
ale z okrzykiem: Bylo warto! Coz to byla za wspaniala podróż!" hot smiley

January 23, 2011 10:50PM

A mnie się właśnie zaczęły spełniać marzenia (powiem w tajemnicysmiling smiley), do spełnienia pozostały te o podróżach, ale po kolei smiling smiley
Wszystkim tego właśnie życzę, a najbardziej sprecyzowania tych marzeń, żeby nie zaskoczyły swoją wymowąsmiling smiley

January 24, 2011 03:31PM

ulla
A mnie się właśnie zaczęły spełniać marzenia (powiem w tajemnicysmiling smiley), do spełnienia pozostały te o podróżach, ale po kolei smiling smiley

Brzmisz tajemniczo strasznie, powiedz, jak będziesz już mogła mówić coś więcej. Zachowamy to w tajemnnicy forumowejgrinning smiley

Wszystkim tego właśnie życzę, a najbardziej sprecyzowania tych marzeń, żeby nie zaskoczyły swoją wymowąsmiling smiley

Oooo, kiedyś też się przekonałam, że sprecyzowanie marzeń musi być bardzo dokładne, bo potem różnie bywa z ich realizacją. Z tym, że w tamtym przypadku nie byłam najszczęśliwsza na świecie, że się zrealizowało. Od tego czasu bardzo uważam... Ale u Ciebie to chyba jak najbardziej pozytywna realizacja, więc życzę powodzenia!

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login