Miejsca, w które chcecie powrócić
February 10, 2010 10:33PM
Czy są miejsca, w których byliście i do których chcielibyście wrócić? Miejsca, które mają w sobie magię, czar przyciągania albo... na przykład dobrą kuchnię, którą się mogą pochwalić
. Napiszcie o miejscach dla Was szczególnych, może ten wątek sprawi, że inni postanowią pójść w Wasze ślady
...
February 14, 2010 05:09PM
Polska. Po prostu. Wcześniej czy później na pewno.
February 24, 2010 01:10PM
Byłem już parę razy w Pradze i każdemu z czystym sumieniem mogę polecić to piękne miasto. Ma w sobie niesamowitą magię, w knajpach serwują świetne jedzenie, ceny jeszcze kilka lat temu były bardzo przyzwoite, nie wiem, jak to teraz wygląda. Ale warto jechać na pewno!
February 24, 2010 04:31PM
United States of America
. Zwariowany kraj, gdzie wszystko jest duże, ludzie mają hopla na punkcie swojego państwa i dumy narodowej, gdzie nikt nikomu i niczemu się nie dziwi (a przynajmniej nigdy się o tym wprost nie dowiesz) i gdzie dopóki to, co robisz, jest zgodne z prawem to możesz robić, co chcesz.
February 24, 2010 06:41PM
Jeśli chodzi o dobrą kuchnię, to chciałbym powrócić do Sheratonu w Warszawie

. Szampana i dobrego wina do woli i szwedzkie stoły uginające się od wszelkiego jadła z całego świata, począwszy od świeżych ostryg i steków z tuńczyka w sosie szafranowym poprzez szynkę prosciutto i ser z Parmy, francuskie sery pleśniowe i kozie, bawarskie wędzonki, sałatki różnego rodzaju, a skończywszy na podhalańskich kotlecikach jagnięcych w wiśniowym sosie i kaczce po mandaryńsku. A na deser stół o powierzchni circa 3 m2, zastawiony lodami, kremami, ciastkami, z tortem o wysokości 1,5m na środku.
I tylko żal, że człowiek ma tylko jeden żołądek...
August 08, 2010 10:10PM
Roder
Polska. Po prostu. Wcześniej czy później na pewno.
Ja też kiedyś wrócę. Ale to jeszcze nie nie pora