Travel
with Friends

Miejsca, w które chcecie powrócić

Posted by TravelFriend 
Miejsca, w które chcecie powrócić

February 10, 2010 10:33PM

Czy są miejsca, w których byliście i do których chcielibyście wrócić? Miejsca, które mają w sobie magię, czar przyciągania albo... na przykład dobrą kuchnię, którą się mogą pochwalićsmiling smiley. Napiszcie o miejscach dla Was szczególnych, może ten wątek sprawi, że inni postanowią pójść w Wasze śladysmiling smiley...

Re: Miejsca, w które chcecie powrócić

February 14, 2010 05:09PM

Polska. Po prostu. Wcześniej czy później na pewno.

February 24, 2010 01:10PM

Byłem już parę razy w Pradze i każdemu z czystym sumieniem mogę polecić to piękne miasto. Ma w sobie niesamowitą magię, w knajpach serwują świetne jedzenie, ceny jeszcze kilka lat temu były bardzo przyzwoite, nie wiem, jak to teraz wygląda. Ale warto jechać na pewno!

February 24, 2010 04:31PM

United States of Americasmiling smiley. Zwariowany kraj, gdzie wszystko jest duże, ludzie mają hopla na punkcie swojego państwa i dumy narodowej, gdzie nikt nikomu i niczemu się nie dziwi (a przynajmniej nigdy się o tym wprost nie dowiesz) i gdzie dopóki to, co robisz, jest zgodne z prawem to możesz robić, co chcesz.

February 24, 2010 06:41PM

Jeśli chodzi o dobrą kuchnię, to chciałbym powrócić do Sheratonu w Warszawiesmiling smileysmiling smileysmiling smiley. Szampana i dobrego wina do woli i szwedzkie stoły uginające się od wszelkiego jadła z całego świata, począwszy od świeżych ostryg i steków z tuńczyka w sosie szafranowym poprzez szynkę prosciutto i ser z Parmy, francuskie sery pleśniowe i kozie, bawarskie wędzonki, sałatki różnego rodzaju, a skończywszy na podhalańskich kotlecikach jagnięcych w wiśniowym sosie i kaczce po mandaryńsku. A na deser stół o powierzchni circa 3 m2, zastawiony lodami, kremami, ciastkami, z tortem o wysokości 1,5m na środku.

I tylko żal, że człowiek ma tylko jeden żołądek...sad smiley

August 08, 2010 10:10PM

Roder
Polska. Po prostu. Wcześniej czy później na pewno.

Ja też kiedyś wrócę. Ale to jeszcze nie nie poratongue sticking out smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login