Ludzie spotkani podczas podróży...
March 13, 2010 01:58PM
Podróże dają nam nie tylko możliwość zobaczenia nowych miejsc, ale także (a może przede wszystkim) poznania nowych, często fascynujących i na pewno innych niż znamy na codzień ludzi... Czy udało Ci się poznać podczas wakacji kogoś, kto Cię zainteresował szczególnie? Zafascynował? Zdziwił? Opowiedz o swoich doświadczeniach i wrażeniach
Edited 1 time(s). Last edit at 03/13/2010 01:58PM by TravelFriend.
May 28, 2010 10:33AM
W Belgii miałam okazję poznać pewną uroczą Włoszkę, która przyjechała tam z miłości do poznanego przez internet Belga
. Szalona, przemiła kobietka, która serce miała na dłoni i dzięki niej do dziś myślę, że wszyscy Włosi tacy są: serdeczni, niesamowicie gościnni i otwarci
. Bardzo, bardzo miłe wspomnienia
.
June 10, 2010 05:05PM
To chyba domena wszystkich Włochów, że co w sercu, to na języku i co w głowie, to od razu w czyn przekształcają
August 08, 2010 10:14PM
Wakacje... No powiedzmy, że wakacyjny czas, jaki teraz mamy to też wakacje, chociaż ja cały czas pracuję niestety. Ostatnio udało mi się poznać......... sympatyczną parę Polaków
. Bardzo mili oboje i TACY normalni! Rzadko się to zdarza niestety tutaj w UK, żeby poznać tak NORMALNYCH, miłych Polaków... Wiem, że brzmię wrednie, ale to prawda, niestety doświadczenia mam jakie mam