Travel
with Friends

Ludzie spotkani podczas podróży...

Posted by TravelFriend 
Ludzie spotkani podczas podróży...

March 13, 2010 01:58PM

Podróże dają nam nie tylko możliwość zobaczenia nowych miejsc, ale także (a może przede wszystkim) poznania nowych, często fascynujących i na pewno innych niż znamy na codzień ludzi... Czy udało Ci się poznać podczas wakacji kogoś, kto Cię zainteresował szczególnie? Zafascynował? Zdziwił? Opowiedz o swoich doświadczeniach i wrażeniachsmiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 03/13/2010 01:58PM by TravelFriend.

Re: Ludzie spotkani podczas podróży...

May 28, 2010 10:33AM

W Belgii miałam okazję poznać pewną uroczą Włoszkę, która przyjechała tam z miłości do poznanego przez internet Belgagrinning smiley. Szalona, przemiła kobietka, która serce miała na dłoni i dzięki niej do dziś myślę, że wszyscy Włosi tacy są: serdeczni, niesamowicie gościnni i otwarcismiling smiley. Bardzo, bardzo miłe wspomnieniasmiling smiley.

June 10, 2010 05:05PM

To chyba domena wszystkich Włochów, że co w sercu, to na języku i co w głowie, to od razu w czyn przekształcająsmiling smiley

August 08, 2010 10:14PM

Wakacje... No powiedzmy, że wakacyjny czas, jaki teraz mamy to też wakacje, chociaż ja cały czas pracuję niestety. Ostatnio udało mi się poznać......... sympatyczną parę Polakówgrinning smiley. Bardzo mili oboje i TACY normalni! Rzadko się to zdarza niestety tutaj w UK, żeby poznać tak NORMALNYCH, miłych Polaków... Wiem, że brzmię wrednie, ale to prawda, niestety doświadczenia mam jakie mam sad smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login