Travel
with Friends

Indie - kto chciałby pojechać?smiling smiley

Posted by TravelFriend 
Re: Indie - kto chciałby pojechać?smiling smiley

March 16, 2010 03:13PM

Desiree
A ja jestem ciekawa Waszych wrażeń odnośnie ludzi. Od kilku miesięcy współpracuję z kilkoma Hindusami i widzę szalone różnice kulturowe! Nie do przejścia, jak dla mnie. Są sympatyczni, chętni do pomocy, ale... totalnie nie mogę się z nimi dogadać!sad smiley I wcale nie chodzi o to, że mówimy w innych językachsad smiley

To w czym problem ? Nic nie rozumiem...

April 16, 2010 11:57AM

Ja kiedyś miałam do czynienia z firmą z Indii. Coś takiego, jak dotrzymywanie terminów realizacji, było im najzupełniej obce. tysiące razy przekładany ostateczny termin, wieczne tłumaczenie się, że a to festiwal (jeden, drugi, dziesiąty), a to pracownik w szpitalu wylądował, bo tak gorąco u nich jest, a to już, już za momencik dostanę projekt gotowy, po czym dostawałam go po tygodniu... co najmniej... w którymś momencie już mi się nawet śmiać przestało chcieć z tego wszystkiego... wiem tylko jedno: nigdy więcej takich doświadczeń, szkoda nerwów.
Za to do Indii turystycznie jak najbardziej chciałabym pojechaćsmiling smiley.

December 07, 2010 08:05PM

Witaj. odwiedziłam w listopadzie Indie / i Nepal/. To fascynujący , trochę tez przerażający i piękny kraj. Pięknych ludzi i pięknych zabytków. Byłam z wycieczką zorganizowaną przez Rainbow Tours. Dwa tygodnie . Zwiedziłam Indie północne-klasyczne. Mam też ochotę wybrać się w przyszłym roku do Indii południowych.

April 06, 2011 04:02PM

sarasaras
Witaj. odwiedziłam w listopadzie Indie / i Nepal/. To fascynujący , trochę tez przerażający i piękny kraj. Pięknych ludzi i pięknych zabytków. Byłam z wycieczką zorganizowaną przez Rainbow Tours. Dwa tygodnie . Zwiedziłam Indie północne-klasyczne. Mam też ochotę wybrać się w przyszłym roku do Indii południowych.
Cześć ja mam zamiar,w planach;0wybrać się do Nepalu,będzie prawdopodobnie parę osób jeszczewinking smiley,mamy zamiar odwiedzić parę miejsc,w tym oczywiście podejść do Base Camp Everest,poczuć ten cały klimatwinking smiley,piszesz,ze kraj trochę przerażający,dlaczego?Dodam moze,że to rodzaj wyprawy-treckingowej,czas 22 dniwinking smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/06/2011 04:05PM by Wojtek123.

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login