Indie - kto chciałby pojechać?
March 16, 2010 03:13PM
Desiree
A ja jestem ciekawa Waszych wrażeń odnośnie ludzi. Od kilku miesięcy współpracuję z kilkoma Hindusami i widzę szalone różnice kulturowe! Nie do przejścia, jak dla mnie. Są sympatyczni, chętni do pomocy, ale... totalnie nie mogę się z nimi dogadać!I wcale nie chodzi o to, że mówimy w innych językach
To w czym problem ? Nic nie rozumiem...
April 16, 2010 11:57AM
Ja kiedyś miałam do czynienia z firmą z Indii. Coś takiego, jak dotrzymywanie terminów realizacji, było im najzupełniej obce. tysiące razy przekładany ostateczny termin, wieczne tłumaczenie się, że a to festiwal (jeden, drugi, dziesiąty), a to pracownik w szpitalu wylądował, bo tak gorąco u nich jest, a to już, już za momencik dostanę projekt gotowy, po czym dostawałam go po tygodniu... co najmniej... w którymś momencie już mi się nawet śmiać przestało chcieć z tego wszystkiego... wiem tylko jedno: nigdy więcej takich doświadczeń, szkoda nerwów.
Za to do Indii turystycznie jak najbardziej chciałabym pojechać
.
December 07, 2010 08:05PM
Witaj. odwiedziłam w listopadzie Indie / i Nepal/. To fascynujący , trochę tez przerażający i piękny kraj. Pięknych ludzi i pięknych zabytków. Byłam z wycieczką zorganizowaną przez Rainbow Tours. Dwa tygodnie . Zwiedziłam Indie północne-klasyczne. Mam też ochotę wybrać się w przyszłym roku do Indii południowych.
April 06, 2011 04:02PM
Cześć ja mam zamiar,w planach;0wybrać się do Nepalu,będzie prawdopodobnie parę osób jeszcze
sarasaras
Witaj. odwiedziłam w listopadzie Indie / i Nepal/. To fascynujący , trochę tez przerażający i piękny kraj. Pięknych ludzi i pięknych zabytków. Byłam z wycieczką zorganizowaną przez Rainbow Tours. Dwa tygodnie . Zwiedziłam Indie północne-klasyczne. Mam też ochotę wybrać się w przyszłym roku do Indii południowych.
,mamy zamiar odwiedzić parę miejsc,w tym oczywiście podejść do Base Camp Everest,poczuć ten cały klimat
,piszesz,ze kraj trochę przerażający,dlaczego?Dodam moze,że to rodzaj wyprawy-treckingowej,czas 22 dni
Edited 1 time(s). Last edit at 04/06/2011 04:05PM by Wojtek123.
I wcale nie chodzi o to, że mówimy w innych językach