Travel
with Friends

Sprawdzone biuro podróży

Posted by TravelFriend 
Sprawdzone biuro podróży

January 30, 2010 04:02PM

Proszę Was o podpowiedź, z jakiego biura podróży warto skorzystać? Macie sprawdzone firmy, z którymi wyjazdy zawsze się udają?

Re: Sprawdzone biuro podróży

January 31, 2010 11:04PM

TUI, Neckermann. Jeździłem z nimi kilka razy, nie powiem, że najtaniej, ale nigdy nie było żadnych problemów. Polecam!

February 01, 2010 05:31PM

Orbis. Byłam kilka razy, ostatni raz jakieś 6 lat temu. Wszystko zawsze OK.

June 07, 2010 09:21AM

Roder
TUI, Neckermann. Jeździłem z nimi kilka razy, nie powiem, że najtaniej, ale nigdy nie było żadnych problemów. Polecam!

Zgadzam się, że niemieckie biura są świetne. Ale polecam też Itakę, byłem z nimi kiedyś na wycieczce autokarowej we Włoszech i super dobrze wspominam, rewelacyjna organizacja, przemiła pilotka. Mucha nie siadawinking smiley

June 10, 2010 04:52PM

Ecco Holiday. Byłem, dobrze się bawiłem, polecamsmiling smiley

June 12, 2010 03:53PM

Logos Travel z Poznania. Czym bardziej egzotyczna wyprawa, tym bardziej OK winking smiley Jeździłam kilka razy, jeżdżą znajomi i wszyscy zadowoleni (chociaż gdzieś na forum znalazłam oczywiście opinie negatywne).
Rainbow Tours również godne polecenia.

July 14, 2010 10:44AM

A ja o Logos Travel słyszałam, że bardzo są drodzy. Za to z Rainbow Tours moja kuzynka ma bardzo dobre doświadczenia, z Itaką ja z kolei zdążyłam się poznać i byłam zadowolonasmiling smiley

July 17, 2010 08:09PM

Zależy czego się oczekuje, dla osób nie domagających się noclegów w HOLIDAY INN, na wycieczkach za 1000 zł, mogę śmiało polecić moje lokalne Rainbow Tours. Jeżdzę od lat i jestem zadowolony.
Na Francję polecam Lekiera, bo ten kraj to ich specjalizacja.

July 02, 2011 04:38PM

ja mam sprawdzone biuro OkeyTravel - [okeytravel.pl]. leciałam rok temu do Paryża , załatwiałam w tym biurze bilety, hotel, ubezpieczenie. Jestem bardzo zadowolona
Pozdrawiamsmiling smiley

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login