Praga...
October 15, 2009 12:53PM
Wiele można o niej powiedzieć i wiele napisać. Uznawana za jedno z najpiękniejszych miast na świecie, o czym niedawno mieli okazję przekonać się nasi TravelFriendzi podczas weekendu, który zorganizował Gogobo1
. Ciekawi jesteśmy Waszych wrażeń z wycieczki. Oczywiście do dyskusji zapraszamy wszystkich, którzy Pragę znają lub poznać chcieliby. Co koniecznie trzeba zobaczyć? które z polecanych w przewodnikach miejsc można sobie darować?
Na co warto zwrócić uwagę i czego się spodziewać? I gdzie serwują najlepsze knedliczki?
October 16, 2009 04:45PM
To może ja poproszę o przypomnienie, co ten gest ma na celu: [pl.travelfriends.pl]
Sama zdaje się, też dotykałam, będąc w Pradze
.... Ale nie pamiętam, o co chodziło?
Napiszcie coś więcej.
October 20, 2009 01:11PM
No i co, nikt nie wie??? Pragowicze, odzywajcie się 
October 20, 2009 04:46PM
Na zwiedzanie Pragi trzeba przeznaczyć,co najmniej dwa dni.Godne polecenia są oczywiście Hradczany,Złota Uliczka,Starówka i stare piwiarnie.Przereklamowane są grające fontanny-we Wrocławiu są ciekawsze.A to na fotce to płaskorzeźby na cokole pomnika J.Nepomucena na Moście Karola.Dotknięcie obu naraz przynosi szczęście i spełnienie pomyślanego życzenia.Polecam (choć jeszcze nie byłem,ale dużo słyszałem) największy w Europie Środkowo-Wschodniej aquapark.Będę tam 11 listopada....może ktoś chce jechać ze mną?Mam trzy wolne miejsca.
October 22, 2009 04:22PM
Dzięki, Jarku. Na Ciebie zawsze można liczyć
. Jakbyś miał jeszcze trochę wiadomości, wiesz, gdzie o nich możesz pisać
Co do aquaparku, tradycyjnie - najlepiej daj znać w oddzielnym wątku tutaj na forum albo... utwórz nową imprezę
. Więcej osób Cię zobaczy