Plany sylwestrowe
November 13, 2009 12:04PM
Macie już plany na zakończenie starego roku? Gdzie zamierzacie spędzić sylwestra 2009/2010? Jakie są miejsca warte polecenia?
November 13, 2009 03:21PM
ja mysle ze najlepszym miejscem na sylwestra w tym roku jest paris pod wieza ! :* GDZIE Mam zamiar sie wybrac chocby sama..
moze ktos z was byl kiedys....
November 14, 2009 02:08PM
Witaj
Nigdy nie byłem w Paryżu, a zwłaszcza w Sylwestra. Masz jakis pomysł jak dotrzeć itp.
Pozdrawiam
Romano
November 14, 2009 05:57PM
no ja mysle ze najlepiej wybrac sie samolotem.. I tak mysle ze tak zrobie.. :-)
January 05, 2011 04:46PM
Świeżo po sylwestrze 2010/2011 zapraszamy do podzielenia się doświadczeniami sylwestrowymi – będą jak znalazł na przyszły rok
. Przydadzą się, aby wiedzieć, czego unikać lub będą inspiracją na kolejne lata...
Jaki był Twój najlepszy sylwester? Gdzie go spędziliście? A może w pamięci utkwił Ci właśnie ten najgorszy, spędzony... no właśnie? Jak i gdzie?
Może też właśnie tegoroczny sylwester był w jakiś sposób wyjątkowy? Podziel się wrażeniami...
January 05, 2011 11:10PM
Trzech studentów opowiada sobie wrażenia z Sylwestra.
- Ja chłopaki byłem na Majorce - mówi pierwszy - jaki wypas! Plaża, drinki, dziewczyny w bikini...
- A ja byłem w Alpach - mówi drugi - śnieg po pas, narty, a jakie panienki...mmmm
- No stary a ty gdzie byłeś? - pytają milczącego dotąd trzeciego żaka.
- Chłopaki ja byłem w tym samym pokoju, co wy, ale ja nie paliłem tego świństwa...