Podróżuj z
Przyjaciółmi

Turystyka, czy randki winking smiley ?

Wysłane przez EMka71 
Turystyka, czy randki winking smiley ?

21 Jun 2009 - 10:55:33

Właśnie zobaczyłam szkolenie na "Don Juana" dla panów. I zwątpiłam...
Nauka uwodzenia (randki)? Tak wprost?
Randki sprowadzą "poszukiwaczy przygód". Trudno będzie odróżnić ich od "prawdziwych turystów" i wzrośnie ryzyko zepsucia urlopu.
Pewnie ma być 2 w 1.
Ciekawa jestem co sądzą o tym inni...
Pozdrawiam smiling smiley.

Re: Turystyka, czy randki winking smiley ?

22 Jun 2009 - 12:46:55

Zapraszam do dyskusjismiling smiley. Wasze opinie z pewnością będziemy brać pod uwagę, to jest Wasz portalsmiling smiley. Wyjaśnię może jeszcze tylko, że jeśli chodzi o szkolenie "na Don Juana", jest ono po prostu jedną z wielu imprez, które zaczną się pojawiać na naszej stronie.

Chcemy Wam proponować różne możliwości spędzania czasu i różne sposoby na aktywność, więc proszę zauważ, że obok tego szkolenia pojawił się też np. Rejs dla ojców z synami - czyli propozycja na wspólny wyjazd rodziców z dziećmi. Dla każdego coś dobregowinking smiley - taka jest zasada, którą przyjęliśmy.
Chętnie jednak przeczytamy opinie innych Użytkowników.

28 Aug 2009 - 20:23:46

Jedyny sposób to umówić się jak najwcześniej przed planowanym wyjazdem na kawę,- o ile pozwala na to odległość.Czasami lepiej stracić parę godzin niż cały urlop.Ja uciekłem z portalu sympatia.plspinning smiley sticking its tongue out i mam nadzieję spotkać tu normalnych ludzi.

29 Aug 2009 - 00:43:09

piotrek-1007
Jedyny sposób to umówić się jak najwcześniej przed planowanym wyjazdem na kawę,- o ile pozwala na to odległość.Czasami lepiej stracić parę godzin niż cały urlop.Ja uciekłem z portalu sympatia.plspinning smiley sticking its tongue out i mam nadzieję spotkać tu normalnych ludzi.
Jestem ciekawa, czego normalny facet w związku (tak napisałeś) szukał na portalu sympatia.pl eye popping smiley ?

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować