Sugestie
02 Feb 2010 - 15:59:42
Gogobo, przy całej sympati... Jeśli atmosfera ma się uspokoić (chyba już jest spokojna), to to Twoje stwierdzenie o adminie tylko ją niepotrzebnie podgrzewa i myślę, że doskonale to wiesz. Myślę też, że niepotrzebnie to robisz, bo krzywdy nikt Ci tu nie zrobił przecież i z tego, co wyczytałam i wywnioskowałam, nikt takich intencji nie miał. Więc Marek ma rację: daj na luuuuz...
02 Feb 2010 - 16:36:07
Nie chce?!
gogobo1
Proponuję uspokoić atmosferę,jeśli admin nie chce rozmów na forum i pozwala na obrażanie-zwłaszcza kobiet-to proponuję przenieść nasze rozmowy na prywatne maile.A już niedługo-następne imprezy!!!
Adminie, może używaj w swoich prośbach prostszego słownictwa i niezbyt długich zdań, bo Gogobo naprawdę nie udaje, ale nie rozumie, o co wcześniej zaapelowałeś...
Tiaaa... Wydaje Ci się, że Wam, "członkom silnej grupy pod wezwaniem", wszystko wolno, łącznie z obrażaniem innych za konstruktywną krytykę, ale gdy Tomek (czyli obcy i jeszcze z UK
) napisał dużo dosadniej ode mnie, co o tym wszystkim sądzi, to gwałtu rety!!! - obrażają kobiety!!!
02 Feb 2010 - 17:53:51
Gogobo1 daj mi prosze tez znac, bo bardzo chce z Wami pojechac.
Pozdrawiam
02 Feb 2010 - 19:14:17
Bianca-oczywiście,że dam Ci znać...miło jest pogadać z kimś "prawdziwym" na tym portalu-właśnie ogłaszam nową imprezę!!!.Zaraz powinna się ukazać.........Fikcyjni,podstawieni i trole-niech nie liczą na nasze komentarze...a już wiadomo,kto jest kim.
02 Feb 2010 - 19:39:26
Gogobo, ciskasz się w bezsilności jednak jak to dziecko, bo na rzeczowe argumenty reagujesz obsesyjnymi wymysłami. Hahahaha, aleś nas wszystkich, "nieprawdziwych", zdekonspirował
Teraz strach coś napisać, bo Ty już wiesz, kto jest kim
02 Feb 2010 - 19:49:45
Ha
nazbierało mi się troszkę zarzutów
) no to lecimy
Iwa...niestety będę musiał Cię rozczarować
nie jest to ostatni mój post na tym forum. Poczułaś się zniesmaczona i obrażona? Hmmm... jak myślisz, jak czuje się człowiek, z którego publicznie rżą (dosłownie) i wyzywają od ka-owców tylko dlatego, że próbuje robić swoje? Tak naprawdę NIE CHCIAŁEM NIKOGO OBRAŻAĆ. Zupełnie nie o to mi chodziło.
Chciałem tylko pokazać, że "dowalić komuś" można bardzo łatwo. To żadna sztuka, zwłaszcza gdy ten ktoś, z racji pełnionej funkcji, nie może się ,,odszczekiwać" Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, żeby pokazać, że DYSKUSJA jednak powinna mieć jakiś poziom. Jeśli nie, zmienia się po prostu w zwykłą pyskówkę, która do niczego nie prowadzi, nie daje żadnych konstruktywnych rozwiązań, a tylko gniew i zniesmaczenie. Po co loguję się na tym portalu? Bo lubię. Bo to portal dla wszystkich, którzy lubią podróżować, a nie tylko dla tych, którzy uczestniczą w waszych imprezach. Albo....
...powiem prawdę
.... taka ze mnie łajza, że lubię mieszać
wypatruję bogu ducha winną ofiarę i dowalam znienacka
Potem dziką radość sprawia mi patrzenie jak się biedaczyna wije w ogniu moich postów hehe
co prawda.... czasem trafiam na godnego przeciwnika, który "jest dla mnie za silny", na mistrza erystyki, którego wysublimowane riposty, rzeczowe argumenty, inteligentne wypowiedzi po prostu zwalają mnie z nóg
A zwłaszcza, który z freudowską przenikliwością odkrywa że moje los cojones są mniej niż miernej wielkości!
Tragedia
Podkulam wtedy ogon, obrażam się, wklejam ,,Elektryczne Gitary", zabieram swoje zabawki i idę szukać innej piaskownicy
albo .... wyciągam rękę i mówię: sory brachu, nie powinienem tak. Wkurzyłem się, ale przemyślałem sprawę i przyznaję, że rzeczywiście mogłeś poczuć się urażony moimi wypowiedziami... ale żeby to zrobić, żeby przyznać się do błędu i przeprosić- TRZEBA MIEĆ JAJA, a nie tylko ,,kłapać dziobem"....
Dlatego bardzo przepraszam wszystkich,którzy poczuli się urażeni, zniesmaczeni czy dotknięci moimi wypowiedziami. Jeszcze raz podkreślam, że nie to było moim celem. Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że szacunek dla drugiego człowieka powinniśmy mieć zawsze na względzie. Wyszydzić kogoś jest bardzo łatwo, obrazić się - proste. Kulturalnie dyskutować i rzeczowo wyjaśnić swoje stanowisko już troszeczkę trudniej... ale to możliwe
Zwłaszcza jeśli obydwie strony zwracają się do siebie z szacunkiem
Dlatego spokojnie już teraz mogę powiedzieć, że szczerze podziwiam "silną grupę" za to jak potrafią się zorganizować, spotykać i świetnie bawić. Rzeczywiście jesteście trzonem tego portalu i bez Was będzie tu na pewno o wiele smutniej... Ale natura nie znosi próżni i nie ma ludzi niezastąpionych. Dlatego jeszcze raz przepraszam. Szlag... demagog ze mnie wyszedł
Fikcyjny troll Tomek
02 Feb 2010 - 20:58:58
Tak,natura nie znosi próżni,ale podlega ewolucji...my znaleźliśmy nową ścieżkę-pójdziemy razem,albo osobno....ale to my się szybko rozmnażamy!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-02-02 21:01 przez gogobo1.
02 Feb 2010 - 21:56:33
Część dalsza wątku, nie związana z "Sugestiami", została przeniesiona do działu "Towarzyskie" Rozmnażanie - rozmowy Gogobo1
03 Feb 2010 - 11:43:59
Mam prośbę do Admina-jeżeli już musisz przenosić posty i robisz nowy wątek,to proszę -jeżeli jest taka możliwość-przenosić tak,aby nie wyrywać ich z kontekstu,bo inni nie wiedzą skąd wziął się wątek o rozmnażaniu.Gdybyś mógł -to proszę,o rozpoczęcie wątku [rozmnażanie...] od zacytowania ostatniego postu Tomka.Wtedy będzie wiadomo,skąd temat o ewolucji i rozmnażaniu.Z góry dziękuję.
03 Feb 2010 - 12:16:17
Przy przenoszeniu zawsze w pierwszym poście napisane jest wyjaśnienie, co to jest za wątek. Także w pierwszym poście wątku "Rozmnażanie" jest wyjaśnione, skąd się wziął i czego jest kontynuacją. Jeśli ktoś będzie chciał dowiedzieć się więcej, może wrócić do wątku "Sugestie".
Przypominam, że posty przenoszone są wyłącznie wtedy, gdy zbyt mocno odbiegają od tematu głównego wątku.
23 Feb 2010 - 01:08:44
jolkajolka
drogi Adminie nazwać to że moje teksty w całosci znikają z forum!!!!!!! .
nie tylko posty ale i imprezy ktore sa chyba niezgodne z duchem i wola wlascicielki forum i sie dziwie ze na tym polega to forum tj pod dyktando i polecenie slusznie wybranego tematu przez takie a nie inne osoby
pozdrawiam i pani Beato czyzby to byla kara za brak odpowiedzi na pani sugestie?
prosze wybaczyc ale zawsze robie to co uwazam za sluszne i nienadaje sie na osobe ktora mozna holowac za lapke
23 Feb 2010 - 10:05:47
Witam,
Proszę o wyjaśnienie, o jaką imprezę chodzi tym razem? Jak już kiedyś tłumaczyłem w innym wątku, nikt nie wykasowuje Państwa imprez. Naprawdę bardzo proszę o trochę pozytywnego podejścia zanim zaczniecie doszukiwać się najgorszego, jesteście Państwo przecież na stronie, która nawet w nazwie ma przyjazne nastawienie...
Proszę podać, kto jest organizatorem imprezy i jaka jest jej nazwa, sprawdzę, co się stało.
Pozdrawiam,
Administrator
23 Feb 2010 - 11:22:57
TravelFriend
Witam,
Proszę podać, kto jest organizatorem imprezy i jaka jest jej nazwa, sprawdzę, co się stało.
Administrator
organizatorem bylem ja i dotyczyl afryki a scislej senegalu -zreszta niema to juz zadnego znaczenia choc troszke to przykre ze bylo i sie zmylo
pozdrawiam
23 Feb 2010 - 11:50:36
Proszę sprawdzić w swoim profilu - impreza cały czas się tam znajduje na miejscu imprez Organizowanych i nikt jej stamtąd nie usunął. Impreza znikła z głównej listy imprez, ponieważ Pan jako organizator sam wyznaczył termin zakończenia rejestracji uczestników na 20. lutego, zatem 3 dni temu rejestracja zgodnie z Pana życzeniem zakończyła się.
Po zamknięciu rejestracji każda impreza automatycznie znika z głównej listy imprez po to, aby nie kolidować z imprezami, które mają nadal otwartą rejestrację, ale nadal bez przeszkód można ją zawsze znaleźć w profilu organizatora (w tym przypadku - w Pańskim profilu). Ponadto każdy, kto będzie szukał imprez na głównej liście przy pomocy wyszukiwarki, mimo iż termin rejestracji będzie zakończony, i tak znajdzie taką imprezę jako organizowaną w danym terminie.
Podsumowując - o tym, jak długo impreza jest widoczna na liście, decyduje tylko i wyłącznie organizator. Jeśli chce Pan, aby impreza pojawiła się znowu na liście imprez, proszę po prostu wydłużyć termin rejestracji.
Pozdrawiam
Administrator
23 Feb 2010 - 11:58:43
Widzę ,że coraz wiecej osób poznaje dziwne zasady panujące na tym portalu.
medard
jolkajolka
nie tylko posty ale i imprezy ktore sa chyba niezgodne z duchem i wola wlascicielki forum i sie dziwie ze na tym polega to forum tj pod dyktando i polecenie slusznie wybranego tematu przez takie a nie inne osoby
pozdrawiam i pani Beato czyzby to byla kara za brak odpowiedzi na pani sugestie?
prosze wybaczyc ale zawsze robie to co uwazam za sluszne i nienadaje sie na osobe ktora mozna holowac za lapke
23 Feb 2010 - 15:37:43
Przecież Admin wyjaśnił do bólu precyzyjnie, co się stało z imprezą, i że tak całkiem nie zniknęła
kojabo
Widzę ,że coraz wiecej osób poznaje dziwne zasady panujące na tym portalu.
medard
jolkajolka
Więc jakie dziwne zasady???
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-02-23 16:58 przez TravelFriend.